RX550 için 144 Hz moniör alınır mı?

Umut27

Zeptopat
Daha fazla  
Benim Turbox AMD RX550 var. Valorant'ta 80-90-100 arası FPS alıyorum, yeni bir 144 Hz monitör almak istiyorum. Açar mı açmaz mı almamalı mıyım emin olamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ayarları en yüksekte mi oynuyorsunuz? Bu adam en yüksekte 70 FPS'ler falan görüyor. Ya da Turbox kalitesizliği olabilir. En yüksekte oynuyorsanız alın. Biraz grafik değiştirirsiniz. Videoda kullanılamıyor yazıyor ise "Videoya sağ tıklayıp ardından "Videonun URL'sini kopyala" tıklayıp sonra bu URL'yi tarayıcıya yapıştırdığımızda video açılıyor.".
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monitör almadan önce ekran kartını değiştirmeniz daha iyi olacaktır. 144 altına düştüğü zaman kasma hissiyatı verebilir ve yavaş yavaş ekran kartı fiyatları da düşüyor.
Monitör ise ekran kartları kadar uçurum farklara sahip değil. Şu an monitöre ihtiyacınız varsa 2. El ya da 0 işinizi görecek bir tane alıp gelecekte 2 ekran yapmanızı öneririm.

Monitör almadan önce ekran kartını değiştirmeniz daha iyi olacaktır. 144 altına düştüğü zaman kasma hissiyatı verebilir ve yavaş yavaş ekran kartı fiyatları da düşüyor.
Monitör ise ekran kartları kadar uçurum farklara sahip değil. Şu an monitöre ihtiyacınız varsa 2. El ya da 0 işinizi görecek bir tane alıp gelecekte 2 ekran yapmanızı öneririm.
Çıkan fiyat bir daha inmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı