RX550 için 144 Hz moniör alınır mı?

Ne tantanası ne küçümsemesi birader? Ekran kartı almasını söyledim öncelikli olarak yalnızca parası o kadar olsa niye gelsin değer mi diye konu açsın, niye RX 550 kullansın.

144'ün sağlıklı performans verebilmesi için 144'den aşağı düşmemesi lazım, siz 142 ortalama alıyorsunuz.
:D Neden 142 diye sordun mu? Valorantta taba bastığında veya menüye girdiğinde FPS'in otomatik olarak 100'ün aşağısına düşüyor. AMD bunu da hesaplayacak değil ya?

Hocam tam bir sek erkeksiniz :D hiçbir açıklama yapmadan sadece "Alınır." yazmak. Alfa.

Çok gereksiz yorum var fazla müdahil olmak istemedim. RX550 2 GB kullanıyorum 75 Hz monitörüm var keşke 144 alsaydım diyorum açıkçası. Yani imkan varsa 144 alınmalı. 144 FPS altında almak sorun değil günlük kullanım içinyani masaüstünde gezerken bile daha akıcı.

Kim ne derse desin alınır hocam bütçenize uygun kaliteli 144Hz monitör alın ömürlük kullanırsınız ekran kartının bir önemi yok. Ekran kartı değiştirebilirsiniz istediğiniz gibi ama monitörü zor satması ayrı dert. Alın elinizdeki monitörü 2. monitör olarak kullanın bir ekranda oyun bir ekranda film vs izleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı