RX550 için 144 Hz moniör alınır mı?

RX550 ile ortalama 143 FPS valorant oynuyorum. Bence almalısın.
144 Hz'e vereceğiniz parayla bi ekran kartı alın hocam RX 550 ne?
Ekran kartı fiyatlarını bilmeyince benim sıfat:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video kullanılamıyor :(

Son düzenleme:
O ekran kartına 144hz monitör alınmaz bence. İndirim kovala eğer iyi bir kampanya yakalarsan düşünürsün. Ayrıca beklendiği gibi piyasa düzelirse ekran kartını değiştirmeye öncelik ver bence.

O ekran kartına 144hz monitör alınmaz bence. İndirim kovala eğer iyi bir kampanya yakalarsan düşünürsün. Ayrıca beklendiği gibi piyasa düzelirse ekran kartını değiştirmeye öncelik ver bence.
Neden alınmasın?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    9,3 KB · Görüntüleme: 37
Monitör almadan önce ekran kartını değiştirmeniz daha iyi olacaktır. 144 altına düştüğü zaman kasma hissiyatı verebilir ve yavaş yavaş ekran kartı fiyatları da düşüyor.
Monitör ise ekran kartları kadar uçurum farklara sahip değil. Şu an monitöre ihtiyacınız varsa 2. El ya da 0 işinizi görecek bir tane alıp gelecekte 2 ekran yapmanızı öneririm.
Tamamen yanlış bir önerme asus pg279q monitöre sahibim 2k 165 hz. Her gün deli gibi 3-4 saat battlefield 5 oynarım. 90 fps altına düşmedikçe kesinlikle rahatsız etmiyor. Bu arada g-sync kapalı kullanıyorum.

Neden alınmasın?

Gönderideki arkadaş 80-100 FPS aldığını söyledi. Sistemin kalanı ve grafik ayarları seninkiyle aynı olmayabilir. Ki Valorant yüksek grafikli bir oyun değil orada 80-100 alıyorsa diğer oyunlarda daha kötü olur durum, bu da 144Hz monitörü gereksiz kılar. Özellikle ekran kartının markası Turbox iken parayı ekran kartına yatırmak çok daha mantıklı olur.

Birader sen şimdi niye küçümsüyorsun adamı ? Parası olsa herhalde sana mı sormaya muhtaç gider alır. Adam monitör alınır mı demiş yaptığın tantanaya bak.
Ne tantanası ne küçümsemesi birader? Ekran kartı almasını söyledim öncelikli olarak yalnızca parası o kadar olsa niye gelsin değer mi diye konu açsın, niye RX 550 kullansın.
Neden alınmasın?
144'ün sağlıklı performans verebilmesi için 144'den aşağı düşmemesi lazım, siz 142 ortalama alıyorsunuz.

Benim Turbox AMD RX550 var. Valorant'ta 80-90-100 arası FPS alıyorum, yeni bir 144 Hz monitör almak istiyorum. Açar mı açmaz mı almamalı mıyım emin olamadım.
Alınır. Ama sana tavsiyem önce ekran kartını güncelle sonra monitör al.

Ben kullanıyorum bir sıkıntı olmuyor, 144 Hz geçince farenin hareket ederken görüntüsü bile fark ettiriyor bu arada. 144 FPS altına inince kasma gibi bir duruma da şahit olmadım, freesync açtığınız zaman gayet de güzel oluyor.

Eğer çift monitör düşünmüyorsanız şu anki monitörünüzü satın.
İkinci el temiz kullanılmış 144 hrz monitör alın.
Ekran kartınızı da tez elden çıkarıp üstüne azıcık bütçe ekleyip 2.el RX460, GTX750, RX560 veya GTX 1050 alın.(öneri.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı