RX550 sistem 2. monitörü bağlayınca reset atıyor

Ikenancan

Hectopat
Daha fazla  
Selam bende RX550 var 2.monitörü bağlıyorum normal kullanımda hiçbir sıkıntısı yok ama oyuna girince 10-15 dakika içinde reset atıyor bilgisayar, ama tek monitördeyken sıkıntı yok normalde RX550 kullanmıyorum RTX2060 kullanıyorum onunla sıkıntı çıkmıyor RX550'nin gücü mü yetersiz kalıyor yoksa kartta mı problem var, bir bilgisi olan var mı satacağım kartı yanlış bir şeyler yazmak istemiyorum satarken.

RX 550 güçsüz bir kart olsa da çoklu monitör kullanımı ve ekran kaydı konularından kendinden çok daha güçlü olan RX 6400 ve RX 6500XT'den daha başarılı bir kart. Sıcaklık değerlerine baktınız mı? Çift monitörde kartın yükü arttığı daha fazla ısınması ve restart atması durumu olabilir. Kartta donanımsal bir sorun olsa restart attıktan sonra muhtemelen görüntü vermeyi tamamen keserdi.

RX 550 güçsüz bir kart olsa da çoklu monitör kullanımı ve ekran kaydı konularından kendinden çok daha güçlü olan RX 6400 ve RX 6500XT'den daha başarılı bir kart. Sıcaklık değerlerine baktınız mı? Çift monitörde kartın yükü arttığı daha fazla ısınması ve restart atması durumu olabilir. Kartta donanımsal bir sorun olsa restart attıktan sonra muhtemelen görüntü vermeyi tamamen keserdi.

Sıcaklığı o kadar yüksek değildi normal değerlerdeydi, hatta anakartımda bir problem olduğunu düşündüm ama 2060 da 2.monitör sıkıntısız kullanabiliyorum onu da geçtim başka bilgisayarda denedim onda da aynı sıkıntıyı veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı