RX550 Valorant ve GTA 5 FPS değerleri

İşletim sistemi
Windows 10

skont4

Hectopat
Merhaba, Sistemim;
AMD Radeon RX550 4 GB.
AMD Ryzen 5 1600.
8×2 G.Skill RAM.
Bu sistemim ile Valorant da düşük orta ayarlarda 150 225 FPS arası alıyorum, FPS düşmesi yaşıyorum ve ortalama sıcaklığı 60 derece oluyor ekran kartının, GTA 5 de ise normal ayarlarda yani düşük ayarlarda 45 ile 70 FPS arası alıyorum. FPS düşmesi yemiyorum pek ama bazen araba sürerken kasıntı ufak takılmalar yaşıyormuş gibi oluyorum ve GTA 5 de sıcaklık ise ortalama 65 derecelerde. Bu değerler normal mi acaba?

Merhaba, Sistemim;
AMD Radeon RX550 4 GB.
AMD Ryzen 5 1600.
8×2 G.Skill RAM.
Bu sistemim ile Valorant da düşük orta ayarlarda 150 225 FPS arası alıyorum, FPS düşmesi yaşıyorum ve ortalama sıcaklığı 60 derece oluyor ekran kartının, GTA 5 de ise normal ayarlarda yani düşük ayarlarda 45 ile 70 FPS arası alıyorum. FPS düşmesi yemiyorum pek ama bazen araba sürerken kasıntı ufak takılmalar yaşıyormuş gibi oluyorum ve GTA 5 de sıcaklık ise ortalama 65 derecelerde. Bu değerler normal mi acaba?
Sisteminiz güncelmi?Ekran kartı vs güncel değilse güncelleyin.Gta 5 de düşük ayarlarda 45-70 fps alman garip.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Users who are viewing this thread

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı