RX550 ve i5-4590 nasıl?

Zero1675

Hectopat
Arkadaşlar, bilgisayarım Dell optiplex 3020
RAM: 4 GB DDR3.
İşlemci: i5-4590
RX550 4 GB almayı düşünüyorum darboğaz sorunu falan olur mu?
Bir de monitörüm VGA ve kasada HDMI girişi var mı bilmiyorum. Bu konularda zayıfım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz olmaz fakat 4GB modelini almanı önermem ama 25-50TL gibi bir fark varsa alınabilir. Dönüştürücü ile kullanabilirsiniz.

Darboğaz olmaz fakat 4 GB modelini almanı önermem ama 25-50TL gibi bir fark varsa alınabilir. Dönüştürücü ile kullanabilirsiniz.

Neden 4 GB önermezsiniz.

Darboğaz olmaz(çok az olur), ama RX 550 bildiğim kadarıyla VGA giriş bulundurmuyor. Yani görüntü alamazsınız, ancak aktif çevirici ile görüntü alabilirsiniz.

Teşekkürler.
Darboğaz olmaz(çok az olur), ama RX 550 bildiğim kadarıyla VGA giriş bulundurmuyor. Yani görüntü alamazsınız, ancak aktif çevirici ile görüntü alabilirsiniz.

Bir de Valorant'ta mesela FPS düşmesi olur mu?

Ben işlemci olarak G4600 kullanıyorum bendeki darboğaz 0. i5-4590, benim işlemcimden daha güçlü hayli hayli besler onu.

1-)bir de bilgisayarım DDR3, internette GDDR5 var ondan alırsam sorun olmaz değil mi?
2-)bilgisayarım 64-Bit gine ekran kartını 64-Bit mi alınır mı?
3-)bir de GTX 1050 Ti alırsam darboğaz olur mu?
Kusura bakmayın çok sorum var ama çok bilgin değilim bu konularda.

Son düzenleme:
1- Sıkıntı olmaz.
2- Bit farketmez 128'de alabilirsin.
3- GTX 1050 Ti ile çok az olabilir belki ama olsa bile farkedilcek düzeyde olmaz.
Kesinlikle 4gb ram daha almanı şiddetle öneririm. Oyunlarda drop yaşayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı