RX5500XT 3000 TL'ye alınır mı?

RealOmer

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Otomotiv Mühendisi
Arkadaşlar bir yerden RX5500 XT 8 GB 3000TL'ye buldum şu an kendi kullandığım Aorus RX580 8 GB kartı satıp alınır mı? Kartımın garantisi bitmiştir. RX5500 XT yurt dışı ürünüymüş. Kutulu, modeli de ASUS Dual sizce alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir yerden RX5500 XT 8 GB 3000TL'ye buldum şu an kendi kullandığım Aorus RX580 8 GB kartı satıp alınır mı? Kartımın garantisi bitmiştir. RX5500 XT yurt dışı ürünüymüş. Kutulu, modeli de ASUS Dual sizce alınır?
Ben 4GB modelini 3200'e satıyorum. O nasıl 8 GB'ı 3000'e satıyor? Kesinlikle bir şey vardır. Asla kendin denemeden alma. Sonra boşa gitmesin paran.

Ben 4 GB modelini 3200'e satıyorum. O nasıl 8 GB'ı 3000'e satıyor? Kesinlikle bir şey vardır. Asla kendin denemeden alma. Sonra boşa gitmesin paran.

Bunda dediğin gibi bir kıl var ama yurtdışından ucuza alıyorlar Türkiye'ye böyle satıyor olabilirler bence ama haklısın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı