RX560 alınır mı?

Bence bulaşmayın.
aaa.png
 
Hocam uzmana ne gerek var şimdi 4 GB RAM'den 2 GB kalacak işte o parçalarla darboğaz yapmayacak bir ekran kartı alacaksınız RX serisi alınmaz büyük ihtimalle o yüzden o PC ile azıcık daha idare edip ileride daha kaliteli bir PC almak en mantıklısı tabi para biriktirmen lazım.
 
Hocam uzmana ne gerek var şimdi 4 GB RAM'den 2 GB kalacak işte o parçalarla darboğaz yapmayacak bir ekran kartı alacaksınız RX serisi alınmaz büyük ihtimalle o yüzden o PC ile azıcık daha idare edip ileride daha kaliteli bir PC almak en mantıklısı tabii para biriktirmen lazım.

Bencede. En az 4000 TL biriktirip yeni bir PC al.
 
Hocam RX 570'i geçtim GTX 750Ti bile darboğaz yaratır. İşlemci ucu ucuna yetecek gibi olsa da RAM'den dolayı sıkıntı çekersiniz. Bence yeni bir bilgisayar almanın zamanı. Çünkü konulabilecek en iyi ekran kartını bile koysanız düzgün bir şekilde oyun oynayamazsınız.
 
Hocam RX 570'i geçtim GTX 750 Ti bile darboğaz yaratır. İşlemci ucu ucuna yetecek gibi olsa da RAM'den dolayı sıkıntı çekersiniz. Bence yeni bir bilgisayar almanın zamanı. Çünkü konulabilecek en iyi ekran kartını bile koysanız düzgün bir şekilde oyun oynayamazsınız.

Arkadaşlar önemli bir şey fark ettim benim 4 GB DDR5 ekran kartım vardı eskiden bu sistemde oyunlarda biraz oynayınca atıyordu darboğaz yapıyor diye mi oyunlarda atıyordu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı