RX560 sistem için R5 1600 vs R5 5500

FlexinVL

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2x8 Neo Forza 3200mh.
Anakart
ASRock A320M-HDV
Arkadaşlar selam, donanımlar hakkında çok fazla bilgim yok. Çok saçma bir soru ise cidden kusuruma bakmayın. Valorant yarı profesyonel oynadığım için işlemcimi yükseltmek istiyorum. Şu anki sistemim;
  • RX560 4 GB 128bıt.
  • Ryzen 3 1200 AF 12nm.
  • ASRock A320M-HDV
  • 2x8 Neo Forza 3200mh.
  • Aerocool VX Plus 400W.
Hangisini alırsam Valorant tarzı işlemci harcayan oyunlarda daha yüksek FPS değerlerine ulaşabilirim. Ayrıca aldığımda darboğaz gibi vs. sıkıntılar yaşar mıyım?

Şimdiden cevaplarınız ve ayırdığınız zaman için teşekkür ederim.

Arkadaşlar selam, donanımlar hakkında çok fazla bilgim yok. Çok saçma bir soru ise cidden kusuruma bakmayın. Valorant yarı profesyonel oynadığım için işlemcimi yükseltmek istiyorum. Şu anki sistemim;
  • RX560 4 GB 128bıt.
  • Ryzen 3 1200 AF 12nm.
  • ASRock A320M-HDV
  • 2x8 Neo Forza 3200mh.
  • Aerocool VX Plus 400W.
Hangisini alırsam Valorant tarzı işlemci harcayan oyunlarda daha yüksek FPS değerlerine ulaşabilirim. Ayrıca aldığımda darboğaz gibi vs. sıkıntılar yaşar mıyım?

İkisi arasından Ryzen 5 5500 daha iyi olacaktır. Tavsiyem ise kesinlikle Ryzen 5 5600' dür.

• RX560 4 GB 128bıt.
  • Ryzen 3 1200 AF 12nm.
  • ASRock A320M-HDV
  • 2x8 Neo Forza 3200mh.
  • Aerocool VX Plus 400W.

Ryzen 5 5500 almanı öneririm.

Arkadaşlar peki aldığımda herhangi bir darboğaz tarzı bir konuyla karşılaşır mıyım? Gücü vs yeter değil mi PSU'nun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı