RX560 sistemde görüntü yok

tolga1991

Hectopat
Daha fazla  
Herkese Merhabalar benim de ekran kartı değişikliğinden sonra şöyle bir problemim oluştu;
RX560 taktığım ecsh61H2-M6 V2 anakarta sahip bilgisayarım ekran kartı driverini güncelledikten sonra görüntü gitti ardından BIOS güncellemek geldi aklıma ve araştırdım BIOS güncellemeyi yaparken bir şeyleri yanlış yapmış olmalıyım ki görüntü tamamen gitti. Hem anakarttan hem de ekran kartlarından görüntü alamıyorum ve bilgisayarım görüntü vermeden sürekli reset atıyor. Daha açıklayıcı olmam gerekirse son durum hiç görüntü yok. Power'e bastığımda fanlar dönüyor görüntü gelmiyor. 2 dakika da bir fanlar duruyor tekrar dönmeye başlıyor. Bu anakartı kurtarma şansımız var mı? Şimdiden çok teşekkürler.

Not RAM'ler ve powersuply test edildi.

Son düzenleyen: Moderatör:

BIOS'u sıfırlayın ilk önce BIOS Sıfırlama Rehberi onboarddan görüntü alabiliyor musunuz deneyin.

BIOS pilini çıkarıp takın böylece BİOS sıfırlanmış olur.
Parçaları yurtdışından aldınız sanırım o anakartı ilk defa duyuyorum.

İşlemciniz neydi?
Grafik karti var mi?

BIOS'u sıfırlayın ilk önce BIOS Sıfırlama Rehberi onboarddan görüntü alabiliyor musunuz deneyin.
Çok teşekkürler şimdi açıldı görüntüm geldi Windows a ulaştım Bios update i tekrar deneyeceğim

İşlemciniz neydi?
Grafik karti var mi?
Casper kasalardan çıkan eski bir anakart

İşlemcim i3-3220
Grafik kartım var ancak takılı değil Bios update etmem gerekiyor

İşlemciniz neydi?
Grafik karti var mi?
ECS markası genelde Acer hazır kasalarının içinde oluyor.
Ekran kartı normal başlatmada görüntü vermiyorsa, anakart logosu BIOS ekranı vs. görünüyorsa driver kaynaklıdır. Zira AMD'den bahsediyoruz ekran kartı driverları hep sorunlu. BIOS güncellemeden önce bilgisayarınızı güvenli modda başlatıp test etmeniz daha doğru olur.

Anakart vga sındaki görüntü gelememe sorunundan emin olmak istiyorum birkaç kez anakarttan görüntü almak için resetleyeceğim ardından elimde eski bir nvidia var 210 modeli o sağlam ve çalışıyor onu deneyeceğim 560 dan önce böylelikle pci-e slotunu da test etmiş olacağım

Ekran kartı takılıyken onboard görüntü vermez.
Biliyorum biliyorum ben ekran kartından görüntü almaya çalışacağım ancak birşey fark ettim bilgisayarı windostan kapat konutu ile kapatınca açarken clear cmos yapmam gerekiyor aksi taktirde görüntü gelmeden reset atmaya devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…