RX560 ve i5 2400 uyumlu anakart

HSkyw4lker

Decapat
İyi günler herkese. Biraz araştırma yaptıktan sonra çoğu kişinin söylediğine inanıp anakartın önemli olmadığını PCI-E x16 girişi olan anakartın RX 560 destekleyeceğini düşünüp IPXSB-H61 olan bu sorunlu anakarta RX 560 kartı taktım ve görüntü alamadım araştırdığımda öğrendim ki bu anakart bayağı sıkıntılıymış. Bütçemin çok büyük kısmını harcadım ve daha fazla harcama yapmak istemiyorum. i5 2400 işlemcim var ve bu işlemci ve ekran karta uygun anakart arıyorum, yardım eder misiniz? Esonic H61FFL model anakart var internette bu uyar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam anakartın sitesine bakmanız gerekebilir. Ekran kartı desteği için.

Esonic H61FFL anakart'da sıkıntı çıkartabilir. Geçenlerde biri daha GT 1030 ekran kartını çalıştıramamıştı. İkinci elden ASUS, GİGABYTE veya MSİ gibi markaları seçmek bence daha mantıklı.

Sıfır almaya çalışıyorsunuz sanırım. Fakat bu iki anakartın da güncel BİOS'ları çok zor bulunduğu için ben tavsiye etmiyorum. Direk çalışabilir de fakat kimse garanti veremez.

İlgilenenlere teşekkür ederim öncelikle. Ben pek bilgi bulamamıştım bu süreç baya zorluydu, parayı riske atmak kolay bir şey değil o yüzden güncellemek istedim burayı. Madem ki paramı riske atacaktım en ucuzunu almayı tercih edip Turbox H61C model anakart aldım montajını yaptım ve bilgisayar açıldı. Görüntü de geldi furmark ile ekran kartını tam güç ile de çalıştırdım her hangi bir kapanma vs. olmadı anakart ekran kartını besledi. Eğer bu duruma düşen varsa Turbox h61c modeli tercih edebilir. Tabi garanti veremem ama bende sorunsuz çalıştı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı