RX570 3500 RPM 79 derece

Kanka bende de RX 570 var Sapphire daha 70 dereceyi görmedim ve fan 1300 RPM çalışıyor nabıyorsunuz cehennemde falan mı kullanıyorsunuz ekran kartını.
Sen hangi oyunlari oynusun knk ETS 2 de fln skinti yokta mafia 3 te fln vasliyor makina gibi çalışmaya
Normal gibi. Attığım videoda 83-84 arası gidip gelmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Saol hcoam bende dedim sorun mu var acaba ama fan baya hızlı onu napmak gerek
Bu rpm ile sıcaklığı düşürmek için bir ayar var mı acsba

Son düzenleme:
Sen hangi oyunlari oynusun knk ETS 2 de fln skinti yokta mafia 3 te fln vasliyor makina gibi çalışmaya

Saol hcoam bende dedim sorun mu var acaba ama fan baya hızlı onu napmak gerek
Bu rpm ile sıcaklığı düşürmek için bir ayar var mı acsba
Bios ayarlarından ayarlayabilirsin. Youtube de videoları var bakabilirsin.

Sen hangi oyunlari oynusun kanka ETS 2'de falan skinti yokta Mafia 3'te falan vasliyor makine gibi çalışmaya.

Saol hcoam bende dedim sorun mu var acaba ama fan bayağı hızlı onu napmak gerek.
Bu RPM ile sıcaklığı düşürmek için bir ayar var mı acsba.

Kanka Mafia III daha dün girdim oyun affedersin oyun bile değil bug machine resmen çok buglu iğrenç buglu ve optimizesi berbat monitörüm 1080P ama 2K açtım oyunu yine bulanık yine bulanık bu arada benim sistemim çok soğuk çalışıyor neden bilmiyorum FPS değerlerim çok iyi.

Kanka Mafia III daha dün girdim oyun affedersin oyun bile değil bug machine resmen çok buglu iğrenç buglu ve optimizesi berbat monitörüm 1080P ama 2K açtım oyunu yine bulanık yine bulanık bu arada benim sistemim çok soğuk çalışıyor neden bilmiyorum FPS değerlerim çok iyi.
Dün oynarken PC yatık duruyordu şimdi dik konuma. Getirdim sıcaklık 75 derece fan 1500 rpm fln oldu anlamadim ben bug yaşamıyorum oyunda

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı