Çözüldü RX570 FurMark testi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HalilŞimşek

Hectopat
R5 2600X
8 GB 3000MHz.
B450M-K anakart.
240GB SanDisk SSD Plus

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki FPS değerleri farklı benim koyduğum fotoğrafdaki FPS değerleri farklı.
Radeon Software sürümü 20.9.1.

Dosya Ekleri

• b1674b67-aed6-4053-bd03-269cac12ea2e.jpg
    b1674b67-aed6-4053-bd03-269cac12ea2e.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 157
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Programı adamın başlattığı gibi başlatıyorum ancak anti-alising yerini 8xmsaa yapıyorum.
Sanırım adamda off yazsa bile 8xmsaa ile çalıştırıyor.
Tekrar test edip size değerleri atacağım sizin bilginize ihtiyacım var arkadaşlar.
Paylaştığınız videoda anti-alising ayarı off ve test esnasında 0x MSAA ayarı ile test ediyor. Siz anti-alising ayarını 8X yaptığınız için düşük FPS değerleri alıyorsunuz ki bu normal bir durum.
Aynı ayarlarda mı çalışıyorsunuz? Resimdeki daha az ve muhtemelen daha gelişmiş render yapıyor.

Programı adamın başlattığı gibi başlatıyorum ancak anti-alising yerini 8xmsaa yapıyorum.
Tekrar test edip size değerleri atacağım sizin bilginize ihtiyacım var arkadaşlar.

Paylaştığınız videoda anti-alising ayarı off ve test esnasında 0x MSAA ayarı ile test ediyor. Siz anti-alising ayarını 8X yaptığınız için düşük FPS değerleri alıyorsunuz ki bu normal bir durum.

Çözüm
Paylaştığınız videoda anti-alising ayarı off ve test esnasında 0X MSAA ayarı ile test ediyor. Siz anti-alising ayarını 8X yaptığınız için düşük FPS değerleri alıyorsunuz ki bu normal bir durum.

Kapalı test edip değerleri tekrar atsam bakabilir misiniz?
Paylaştığınız videoda anti-alising ayarı off ve test esnasında 0X MSAA ayarı ile test ediyor. Siz anti-alising ayarını 8X yaptığınız için düşük FPS değerleri alıyorsunuz ki bu normal bir durum.

Dostum bak adam anti alising kapalı başlatıyor ama test esnasında solda (8xmsaa) yazıyor
Adam açık mı test ediyor kapalı mı
Anti alisin kapalı 90-95FPS
Kapalı test edip değerleri tekrar atsam bakabilir misiniz?

Dostum bak adam anti alising kapalı başlatıyor ama test esnasında solda (8xmsaa) yazıyor.
Adam açık mı test ediyor kapalı mı?
Anti alisin kapalı 90-95FPS benim değerlerim.
Arkadaşlar çok pardon ben yanlış görmüşüm gereksiz uzattım kusuruma bakmayın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı