HalilŞimşek
Hectopat
Paylaştığınız videoda anti-alising ayarı off ve test esnasında 0x MSAA ayarı ile test ediyor. Siz anti-alising ayarını 8X yaptığınız için düşük FPS değerleri alıyorsunuz ki bu normal bir durum.Programı adamın başlattığı gibi başlatıyorum ancak anti-alising yerini 8xmsaa yapıyorum.
Sanırım adamda off yazsa bile 8xmsaa ile çalıştırıyor.
Tekrar test edip size değerleri atacağım sizin bilginize ihtiyacım var arkadaşlar.
Hocam ekran kaydı alırken FPS 5-7 arası düşer.
Farklı FPS değerlerinin sebebi videoda MSAA ayarı kapalı fakat görselde ise 8X MSAA ayarının açık olmasından kaynaklanıyor.
Ben videoda 0x MSAA görüyorum.Videoda soldaki bilgi ekranında 8xmsaa yazıyor yanlış mı görüyorum?
Aynı ayarlarda mı çalışıyorsunuz? Resimdeki daha az ve muhtemelen daha gelişmiş render yapıyor.
Paylaştığınız videoda anti-alising ayarı off ve test esnasında 0x MSAA ayarı ile test ediyor. Siz anti-alising ayarını 8X yaptığınız için düşük FPS değerleri alıyorsunuz ki bu normal bir durum.Programı adamın başlattığı gibi başlatıyorum ancak anti-alising yerini 8xmsaa yapıyorum.
Sanırım adamda off yazsa bile 8xmsaa ile çalıştırıyor.
Tekrar test edip size değerleri atacağım sizin bilginize ihtiyacım var arkadaşlar.
Paylaştığınız videoda anti-alising ayarı off ve test esnasında 0X MSAA ayarı ile test ediyor. Siz anti-alising ayarını 8X yaptığınız için düşük FPS değerleri alıyorsunuz ki bu normal bir durum.
Paylaştığınız videoda anti-alising ayarı off ve test esnasında 0X MSAA ayarı ile test ediyor. Siz anti-alising ayarını 8X yaptığınız için düşük FPS değerleri alıyorsunuz ki bu normal bir durum.
Arkadaşlar çok pardon ben yanlış görmüşüm gereksiz uzattım kusuruma bakmayın.Kapalı test edip değerleri tekrar atsam bakabilir misiniz?
Dostum bak adam anti alising kapalı başlatıyor ama test esnasında solda (8xmsaa) yazıyor.
Adam açık mı test ediyor kapalı mı?
Anti alisin kapalı 90-95FPS benim değerlerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.