RX570 GAMING mi 4 GB vs RX570 mining 4 GB

Vturex

Centipat
Katılım
5 Aralık 2019
Mesajlar
43
Merhabalar, İtopyadan aradılar ve aldığım hazır sistemde bulunan ekran kartının(Gigabyte RX 570 Gaming 4 GB) kalmadığını ve onun yerine Gigabyte RX 570 mining 4 GB koyacaklarını söylediler. Onaylamalı mıyım? Hangi kart daha performanslı?
 
Mining için çıkarılan kartlarda bazı görüntü çıkışları olmayabiliyor. Mesela NVDIA'nın kartlarında HDMI ve DP çıkışları yoktu. Ben almanızı tavsiye etmem.
Bir yanlış anlaşılma olmuş ben mining versiyonu almışım zaten :( ama özellikleri karşılaştırdığımda tamamen aynı gözüküyor, sıkıntı olmaz inşallah.
 
Mining editionların garantileri 2 ay diye biliyorum. Araştırmak lazım.
Sitesinde 3 ay yazıyor ve şöyle bi sıkıntı var, aldığım sistemin başlığında mining edition olduğu yazmıyor bende ekran kartını değiştirmeyeceğim için aşağıya inip incelemedim yani bu dolandırıcılığa girmez mi?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20191206-195926.png
    Screenshot_20191206-195926.png
    126,8 KB · Görüntüleme: 69
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı