Dediğiniz parçalar hakkında bir bilgim yok ama kaliteli ürünlere benziyor. RX 570 ekran kartını düşünüyorsunuz sanırım. Evet uygun fiyata bulunursa fiyatının hakkını veren güzel performanslı bir kart olduğunu düşünüyorum. Fakat ısınma problemi ve kronik sıkıntıları olmayan modeli tercih edilmeli diye düşünüyorum. Ondan sonra ısınma problemli bir modelini alıp burada RX 570 ısınıyor derseniz, "sorunlu" ve "dandik" model alırsan tabi ısınır gibisinden tepkiler alırsınız.Kasa olarak Corsair Spec Delta 05 düşünüyorum. Içinde kendi 550W ve güvenilir bir PSU'su var. Dediğim ürünler bana bie sorun yaşatır mı? Hava akışı ve PSU kalitesi bakımından.
Kasa olarak Corsair Spec Delta 05 düşünüyorum. Içinde kendi 550W ve güvenilir bir PSU'su var. Dediğim ürünler bana bie sorun yaşatır mı? Hava akışı ve PSU kalitesi bakımından.
Peki RX570'in MSI Armor modeli iyi midir? Bir bilginiz ya da uygun bir model tavsiyeniz var mıdır?Dediğiniz parçalar hakkında bir bilgim yok ama kaliteli ürünlere benziyor. RX 570 ekran kartını düşünüyorsunuz sanırım. Evet uygun fiyata bulunursa fiyatının hakkını veren güzel performanslı bir kart olduğunu düşünüyorum. Fakat ısınma problemi ve kronik sıkıntıları olmayan modeli tercih edilmeli diye düşünüyorum. Ondan sonra ısınma problemli bir modelini alıp burada RX 570 ısınıyor derseniz, "sorunlu" ve "dandik" model alırsan tabi ısınır gibisinden tepkiler alırsınız.![]()
Hocam Armor modelinin ısınma sorunu olduğunu duymuştum. Başka da bir bilgim yok maalesef. Siz en iyisi esas olarak kullanıcı yorumlarına, sonra ise incelemelere bakın ona göre bir model karar verin derim. Yani sadece burası ile sınırlı kalmayın.Peki RX570'in MSI Armor modeli iyi midir? Bir bilginiz ya da uygun bir model tavsiyeniz var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.