RX570 ile sorun yaşayan var mı?

nexTri

Hectopat
Başlıktan da gördüğünüz üzere arkadaşlar. RX570 kullanıp herhangi bir Driver, ısınma, WattMan, mavi ekran, siyah ekran sorunları ile karşılaşan oldu mu? Olduysa da bu problemleri nasıl çözdünüz? Şimdidem teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX570 alacaksan öncelikle güzel bir PSU seçmelisin. Yanlış hatırlamıyorsam 185W TDP değeri var. Onun dışında zaten kullanıcı hatası değilse servise verirsin. (garantiye)

Güzel bir kasan varsa ve undervolt, fan profili yaparsan sıcaklık sıkıntısı çekeceğini düşünmüyorum. Wattman hatası hiç almadım. Mavi ekran ve siyah ekran da buna dahil.

Merhabalar. Dediğiniz sorunları RX 590 ekran kartımda yaşadım. Hatta dediğiniz bütün sorunları yaşadım diyebilirim. Birçok sürücü yüklemek ve en stabilini bulmak, kartın Frekans Mhz değerini ve güç limitini biraz düşürmek ve undervolt uygulamak benim sorunlarımı çözdü. RX 570 için de çözüm olabilir diye düşünüyorum.

Kasa olarak Corsair Spec Delta 05 düşünüyorum. Içinde kendi 550W ve güvenilir bir PSU'su var. Dediğim ürünler bana bie sorun yaşatır mı? Hava akışı ve PSU kalitesi bakımından.

Gigabyte RX 570 kullanıyorum. Sıcaklık otomatik fan ayarında en fazla 80 derece %15 OC ile. Siyah ekran sorununu bir kez yaşadım sürücü güncellemesinden sonra. Wattman sorunu ara ara çıkıyor. Ancak gücü ve aldığım fiyata bakınca ben sorun etmiyorum. Ancak 1000₺ üzeri bütçe ile kart alıcak olsam son tercihim AMD olurdu.

Kasa olarak Corsair Spec Delta 05 düşünüyorum. Içinde kendi 550W ve güvenilir bir PSU'su var. Dediğim ürünler bana bie sorun yaşatır mı? Hava akışı ve PSU kalitesi bakımından.
Dediğiniz parçalar hakkında bir bilgim yok ama kaliteli ürünlere benziyor. RX 570 ekran kartını düşünüyorsunuz sanırım. Evet uygun fiyata bulunursa fiyatının hakkını veren güzel performanslı bir kart olduğunu düşünüyorum. Fakat ısınma problemi ve kronik sıkıntıları olmayan modeli tercih edilmeli diye düşünüyorum. Ondan sonra ısınma problemli bir modelini alıp burada RX 570 ısınıyor derseniz, "sorunlu" ve "dandik" model alırsan tabi ısınır gibisinden tepkiler alırsınız. :)

Dediğiniz parçalar hakkında bir bilgim yok ama kaliteli ürünlere benziyor. RX 570 ekran kartını düşünüyorsunuz sanırım. Evet uygun fiyata bulunursa fiyatının hakkını veren güzel performanslı bir kart olduğunu düşünüyorum. Fakat ısınma problemi ve kronik sıkıntıları olmayan modeli tercih edilmeli diye düşünüyorum. Ondan sonra ısınma problemli bir modelini alıp burada RX 570 ısınıyor derseniz, "sorunlu" ve "dandik" model alırsan tabi ısınır gibisinden tepkiler alırsınız. :)
Peki RX570'in MSI Armor modeli iyi midir? Bir bilginiz ya da uygun bir model tavsiyeniz var mıdır?

Peki RX570'in MSI Armor modeli iyi midir? Bir bilginiz ya da uygun bir model tavsiyeniz var mıdır?
Hocam Armor modelinin ısınma sorunu olduğunu duymuştum. Başka da bir bilgim yok maalesef. Siz en iyisi esas olarak kullanıcı yorumlarına, sonra ise incelemelere bakın ona göre bir model karar verin derim. Yani sadece burası ile sınırlı kalmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı