RX570 R5-5600 Genshın oynarken donuyor

Aqurox

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sistemim Ryzen 5 5600, RX570 ekran kartım var uzay montaj kullanıyorum, Valorant'ta en fak sorun yok, 300 FPS alıyorum ortala. Genshın oynuyorum, genshın da bilgisayar arada bir donup kitleniyordu şu an ise hiçbir şey yapamıyorum. Oyunun yükleme ekranında bilgisayar donup kilitleniyor, oynadığım zamanlarda 1 gün önce yani 55 60 FPS alıyordum şu an oyuna giremiyorum bile. Yükleme ekranında donup kilitleniyor. Windows Shift B bir işe yaramıyor gelen gücü kapatmam gerekiyor, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genshin Impact'e 5.0 güncellemesiyle beraber grafik kısmında iyileştirme getirildi. Önceki sürümlerden haberi verilmişti. Mobil tarafında güncel olarak amiral gemisi cihazlar hariç grafik kötüleştirmesi var telefonlar oyunu kaldırabilsin diye. Ne yazık ki PC sürümünde grafik kötüleştirilmesi yapılmadı. Oyunun sistem gereksinimleri yükseldi. Resmi sistem gereksinimi bilgisi düzenlenmedi ancak grafiklerin yükseltildiği duyuruldu.

Genshin Impact'e 5.0 güncellemesiyle beraber grafik kısmında iyileştirme getirildi. Önceki sürümlerden haberi verilmişti. Mobil tarafında güncel olarak amiral gemisi cihazlar hariç grafik kötüleştirmesi var telefonlar oyunu kaldırabilsin diye. Ne yazık ki PC sürümünde grafik kötüleştirilmesi yapılmadı. Oyunun sistem gereksinimleri yükseldi. Resmi sistem gereksinimi bilgisi düzenlenmedi ancak grafiklerin yükseltildiği duyuruldu.
55 60 alıyordum 5.0 geldiğinde
daha dün 11 saat aralıksız oynadım hiç bişey olmadı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı