RX570 sistem açılmıyor

396162

Hectopat
Elimde PC hocası GG1 sistemi var kısaca: A320M-F anakart ROG STRIX RX570.
Ekranımda bir sıkıntı yoktu ancak PC BIOS'a girmiyordu biri tavsiye olarak güvenli önyüklemeyi en az işaretle dedi ben de yaptım, PC'yi yeniden başlat uyarısı geldi ama ekran gelmedi, zaten arkadaş bu normal ilk seferde olur dedi ancak sonra da ekran gelmedi. Şu an kablo bağlı değil uyarısı veriyor, ben BIOS pili veya ekran kartını çıkarayım dedim ama BIOS pili çok aralıkta bir yerde, etrafı hassas parça dolu ve asla çıkmıyor. RAM'i değiştirdim ama düzelmedi, PC'nin acilip açılmadığını klavye ışıkları basınca değişiyorsa anlıyordum ve klavyenin ışıkları basınca değişiyor, yani galiba PC çalışıyor ancak ekran kartındaki ROG logosu önceden kırmızı olarak yanıp sönerken şu an sadece beyaz yanıyor ve öyle kalıyor. RAM'i çıkartıp silgiyle sildim, olmadı. Başka slota taktım, olmadı. Ayrıca BIOS pilini çıkarmak için ekran kartını çıkarayım dedim ekran kartı her şeye yapmama rağmen slottan oynamıyor. Saat 1'de bilgisayarcıya gidip ödünç olarak kablo isteyeceğim, eğer yine olmazsa mecbur garantiye gidecek ama uğraşmak istemiyorum, güç bela babamla aldığımız bir bilgisayar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı