RX570 sistem kod 3 ve kod 43 hataları veriyor

Lowkans

Centipat
RX570 Gigabyte sahibiyim. Birden bilgisayarım kapandı. Açtıgımda kod 3 hatası verdi. Sürücüyü yeniden kurup güncelledim. Bu sefer de kod 43 hatası verdi. Kod 43 hatasını biliyordum. Fixlemesini yaptım ama bu sefer yine kod 3 hatası verdi. Nasıl düzeltebilirim? Sonsuz döngüde şu an.

RX570 Gigabyte sahibiyim. Birden bilgisayarım kapandı. Açtıgımda kod 3 hatası verdi. Sürücüyü yeniden kurup güncelledim. Bu sefer de kod 43 hatası verdi. Kod 43 hatasını biliyordum. Fixlemesini yaptım ama bu sefer yine kod 3 hatası verdi. Nasıl düzeltebilirim? Sonsuz döngüde şu an.

Çözüme şu şekilde ulaştım, umarım arkadaşların işine de yarar.
  1. DDU ile güvenli modda driveri kaldırdım.
  2. Sonra bılgısayarda C:'de AMD'ye ait tum klasörleri sildim.
  3. Bilgisayarı guvenlı moddan cıkarıp en guncel drıverı kurdum hata devam edıyordu.
  4. Msconfig yardımı ıle guvenlı moda tekrar gıdıp AMD/ATI Pixel Clock Patcher" programını 2 kere calıstırdım.
  5. Msconfıg yardımı ıle guvenlı moddan cıkıs yaptım hata devam edıyordu. AMD/ATI Pixel Clock Patcher" tekrar 2 kere tıkladım sıstemı yenden baslattım Wındows acılırken aygıt algılama sesı geldı. 2 3 kere kod 43 hatası kalktı, Radeon programı acıldı.

Hocam, garantisi var mı?

Hatayı çözebildiniz mi? Bende de ilk önce kod: 43 hatası çıkıyordu onun çözümünü bildiğimden dolayı yaptım ve kod: 43 hatası gitti kod: 3 hatası geldi.

Cevap verir misiniz hatayı çözdünüz mü çözdüyseniz nasıl çözdünüz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı