Çözüldü RX570 sistem mavi ekran hataları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dt_Mby

Hectopat
6 Ay önce topladıgım sistem 1 ay once mavi ekran vermeye başladı. İlk verdıgınden uzun zaman sonra hiç olmadı fakat birkaç gündür her actıgımda veriyor. Format attım fakat düzelmed. İ bilgisayar ilk açılışta cok yavas acılıyor ve herhangi bir şey actıgımda geç acılıyor. Bir şeye tıkladıgımda PC'den yeniden başlatırmış gibi bir ses geliyor, bu 1 saniye falan sürüyor. O sırada fare imleci oynuyor fakat herhangi bir yere tıklayamıyorum. Bu ses sırasında kasadaki HDD LED'i olduğunu sandığım kırmızı ışık sönüyor tekrar yanınca PC düzeliyor. Bu ses sanki kasadan anlık güç kesiliyormuş gibi bir ses fakat. Sorun ekran kartında değil galıba çünkü PC acılırken lütfen bekleyın yazısında da bu ses geliyor. HDD'ye bad sector taraması yaptım bir sıkıntı çıkmadı RAM'e bellek tanılama aracı ile test yaptım bir sıkıntı cıkmadı. OCCT programı ile işlemciyi test ettim bir sıkıntı çıkmadı. Bildiğim testler bunlar ne yapmam gerekiyor, sıkıntı neden kaynaklı?
AMD Ryzen 5 1600.
Sapphire RX570 4 GB.
8 GB RAM.
ASRock A320 HDV 4.0.

Arkadasın PC'de HDD'yi denedim sorunsuz çalıstı rahat etmedım gittim 700 liraya vatandan M2.SSD aldım. Bir kaç gün oldu sorunsuz kullanıyorum. Umarım bir sorun cıkmaz, yardımları için Technopat ekibine teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı