RX570 sistemde başlangıçta ekran gelmiyor

black hole

Centipat
Ekran kartım ROG STRIX RX570. Bilgisayarı açınca 10-15 sn sonra ekran gidiyor. Ekran kartının RGB'si normalden 3-4 kat hızlı yanıp sönüyor. Kartın fanları 50 derecede dönmeye başlamasına rağmen fanlar dönmeye başlıyor. Kapatma tuşuna 5 sn basılı tutup bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyor oyunlarda falan böyle bir şey olmuyor. ASUS GPU Tweak üzerinden undervolt yapmaya çalıştım ama yapamadım, önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun bir çözümü vardı, Sapphire RX 570 pulse itx modelinde işe yaramıştı. Şu an o çözümü unuttum.
Ekran kartım ROG STRIX RX570. Bilgisayarı açınca 10-15 sn sonra ekran gidiyor. Ekran kartının RGB'si normalden 3-4 kat hızlı yanıp sönüyor. Kartın fanları 50 derecede dönmeye başlamasına rağmen fanlar dönmeye başlıyor. Kapatma tuşuna 5 sn basılı tutup bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyor oyunlarda falan böyle bir şey olmuyor. ASUS GPU Tweak üzerinden undervolt yapmaya çalıştım ama yapamadım, önerileriniz var mı?
Bende o sorun OC yapıp bilgisayarı açıp kapatınca oluyordu sizde de öylemi?

Yok hocam oc yapmıyorum kapatıp açınca düzeliyor.Wattman hatası alıyorum işte çözüm olarak undervolt öneriyolar ama ne asus tweak den ne de afterburnerden undervolt yapamadım.

Yok hocam oc yapmıyorum kapatıp açınca düzeliyor.Wattman hatası alıyorum işte çözüm olarak undervolt öneriyolar ama ne asus tweak den ne de afterburnerden undervolt yapamadım.
Sizin sorununuz biraz daha farklı o zaman. DDU ile ekran kartı driverını silip en güncel driverı yükleyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı