ben ekran kartsız oynuyorum ryzen 5 3400g işlemci ile 900p de hemde sen hayli hayli oynarsın çok rahatHerkese merhaba. Bildiğiniz gibi Tomb Raider trigoly Edition Epic Games'de bedava oldu. Bende indirmek istiyorum fakat bilgisayarım kaldırımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Sistemim.
Ekran kartı: AMD Sapphire RX570 4 GB
İşlemci: Intel i5 2400 3.5GHz
RAM: DDR3 8 GB.
Anakart: ASUS P8H61-M LX
Depolama:1.5TB HDD ve 250 GB SSD.
Herkese merhaba. Bildiğiniz gibi Tomb Raider trigoly Edition Epic Games'de bedava oldu. Bende indirmek istiyorum fakat bilgisayarım kaldırımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Sistemim.
İşlemciniz çok sönük. Benim tavsiyem 1080p orta-yuksek ayarlarda oynamanız. Darboğazlar oluşabilir. İşlemci yükseltmeyi düşünebilirsiniz bence. Sisteminiz işlemci dışında gayet güçlü.Herkese merhaba. Bildiğiniz gibi Tomb Raider trigoly Edition Epic Games'de bedava oldu. Bende indirmek istiyorum fakat bilgisayarım kaldırımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Sistemim.
Herkese merhaba. Bildiğiniz gibi Tomb Raider trigoly Edition Epic Games'de bedava oldu. Bende indirmek istiyorum fakat bilgisayarım kaldırımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Sistemim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.