RX570 vs 1650S

Pele44

Femtopat
Merhabalar, yeni bir sistem almak istiyorum fakat aklıma takılan bir soru var.

Ryzen 3 1200 AF ile Galax GeForce GTX 1650 Super 4 GB mı?

Yoksa Ryzen 3 1200 AF ile MSI RX 570 Armor 4 GB mı?

Bu arada, Ryzen 3 1200 AF bu kartlardan hangisine en az darboğaz yapar veya darboğaz yapar mı? Şimdiden teşekkürler. 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
1200AF alınmayacak bir işlemci. Ayrıca o iki karta da farklı seviyelerde darboğaz yapar. Eğer sadece oyun oynayacaksanız i3 9100f alın. 1200AF'den daha iyi bir işlemci, ayrıca darboğaz konusunda da kafanız biraz daha rahat olur. Eğer kart konusuna gelecek olursak. Bu iki kart arasından tabii ki 1650S tercih edilmeli.

1200 AF ile RX570 alırsanız işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz yapar. 1650S ile alırsanız zaten genel olarak darboğaz yaşayacaksınız.
Ayrıca yukarıda @Artyom11 'in de söylediği gibi o işlemci alınacak bir işlemci değil.

1200 AF ile RX570 alırsanız işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz yapar. 1650S ile alırsanız zaten genel olarak darboğaz yaşayacaksınız.
Ayrıca yukarıda @Artyom11'in de söylediği gibi o işlemci alınacak bir işlemci değil.

Bütçem Max 1200 AF'ye el veriyor oda zorla yani :) bir de bir şey daha sormak istiyorum ekran kartı olarak bir seçenek daha var oda INNO3D GeForce GTX1650 Twin X2 OC 4 GB GDDR5 128 Bit ekran kartı ' bu 3 ekran kartından hangisini almak daha verimli olur darboğaz açısından? Teşekkürler 😊

Bütçem Max 1200 AF'ye el veriyor oda zorla yani :) bir de bir şey daha sormak istiyorum ekran kartı olarak bir seçenek daha var oda INNO3D GeForce GTX1650 Twin X2 OC 4 GB GDDR5 128 Bit ekran kartı ' bu 3 ekran kartından hangisini almak daha verimli olur darboğaz açısından? Teşekkürler 😊

Bu kartlar arasından en çok 1650S ile darboğaz yaşarsın. Son attığınız kart ise RX 570'ten güçsüz burada en mantıklı seçenek RX 570 olacak ki burada bir sıkıntı var. RX 570 parasına değecek bir kart değil eğer ikinci el, sıfır fiyatından ucuza temiz bir kart bulursanız öneririm.

Bu kartlar arasından en çok 1650S ile darboğaz yaşarsın. Son attığınız kart ise RX 570'ten güçsüz Burada en mantıklı seçenek RX 570 olacak ki burada bir sıkıntı var. RX 570 parasına değecek bir kart değil eğer ikinci el, sıfır fiyatından ucuza temiz bir kart bulursanız öneririm.
Anladım yardımınız için teşekkürler 😊🙏

Bütçem Max 1200 AF'ye el veriyor oda zorla yani :) bir de bir şey daha sormak istiyorum ekran kartı olarak bir seçenek daha var oda INNO3D GeForce GTX1650 Twin X2 OC 4 GB GDDR5 128 Bit ekran kartı, bu 3 ekran kartından hangisini almak daha verimli olur darboğaz açısından? Teşekkürler 😊

Ryzen 3 1200 AF'yi kaç paraya alacaksınız? 575,99 TL'ye i3 9100F bulunuyor.

bütçem max 1200af ye el veriyor oda zorla yani :) birde bişey daha sormak istiyorum ekran kartı olarak Bi seçenek daha var oda INNO3D GEFORCE GTX1650 TWİN X2 OC 4GB GDDR5 128 BİT EKRAN KARTI ' Bu 3 ekran kartından hangisini almak daha verimli olur darboğaz açısından? teşekkürler 😊
1200 af 400 tl bandında, i3 9100f'i 2 hafta önce gaming gecesi indiriminde 440tl ye satmışlardı. ( 2 dk da hepsi tükenmişti, gayet güzel indirimdi) Eğer anakart almadıysanız ve aceleniz yoksa indirim kovalamalı ve i3 9100f almalısınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı