RX570 vs GTX1050 Ti

Hayatta bu kadar NVIDIA fan boy görmedim bende laptopta AMD HD 5650 var 60-70 yükte derecede çalışıyor ve termal macun Cooler Master mastergel Pro maker arada bir ısıl işlem gerekiyor yani ısıyla ekran kartı bozulma diye bir şey yok ekran kartının yapan firma alakalı bir sorun.
Ve yaptığın ekran kartı vssinde nesil farkı var.

Son düzenleme:
Sorun yok ben senin gibi insanlara arıza oranı yüksek kartları önerip, önerdiği kartlarda sorun yaşandığı zaman ortadan tüyen insanları ifşa edeyim de benim için sorun olmaz. Moderatör gelsin ilgilensin, insanlar en azından neyin ne olduğunu kimin ne olduğunu öğrenmiş olurlar.

Allah aşkına sen ne saçmalıyorsun? Ortadan tüğen yok. Ben buradayım sorun yok ne olduğum da belli saçma sapan cevaplarından sıkıldım artık. Cidden NVIDIA ile kafayı bozmuşsun. Psikolojik destek alman lazım.

GTX1050ti her ne kadar güç tüketimi ve ısınma anlamında mükemmel bir kart olsa da artık oyunlarda akıcı performans için bir tık ayar düşürmek zorunda kalabiliyorsunuz. Bu yüzden piyasada GTX1650 Super gibi bir kart varken tercih edilmez sıfır olarak. RX570- RX580 bu kartları aklımdan bile geçirmezdim senin yerinde olsaydım. Şu sıcaklarda özellikle kartın üzerinde sucuk pişiriyor RX570-RX580 kullanıcıları. Yüksek voltaj ve sıcaklık değerleri yüzünden kartın arıza yapma oranı diğer günümüz kartlarına nazaran yüksek değil çok çok yüksek. Youtube'da bir tane GTX1050ti reballing videosu bulamazsın arıza yapmıyor resmen kart. Fakat RX570 için sadece onlarca reballing tamir videosı var. Reballing yaptıktan sonra zaten kartı at gitsin. GTX1650 Super en güzel seçim. Paran azsa para biriktir az daha. İnanmayanlar için sadece şu kanalda bile 5-6 tane reballing videosu var. Tamamı RX570
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güç tüketiminden dolayı mı usta?

aynı adamın son videosunu izlersen yapıldığını görüceksin
onun fikri çok fazla tamir videosu olmasının sebebi piyasada bu kartlardan çok fazla var fiyatından dolayı
ve ayrıca ekliyor Nvidia'nın kartları arıza verdimi genelde gpu arızası oluyor ve kart çöp oluyor bu adam bu konuda çok güvendiğim eski takip ettiğim bir usta son videosunu izlemenizi tavsiye ederim

Bunu söyleyen birisi bana fan boy diyor nasıl güleceğimi şaşırdım kusura bakma da. Bu arada fan boy olsaydım AMD işlemci önermezdim. Saygı duyuyorum diyorsun, fan boysun nefret edilecek bir tipsin diyorsun. Kendinle çelişiyorsun. Ben uzun uzun sana burada cidden laf anlatamayacağım. Eki Görüntüle 569265
Akış işlemcisi, doku birimi, rop, transistör sayısı, üretim teknolojisi birebir aynı. OC yapılmış kart yani bildiğin. Zaten Technopat'ta en çok arıza konusu açılan ekran kartlarının RX570 ve RX580 olması, reddit ve YouTube gibi mecralarda buna benzer konularla doluyken sana mı laf anlatacağım burada? Böyle arıza ihtimali yüksek bir kartı kalkıp öneren fan boy değil ben fan boyum öyle mi? @r.yasar10 o işareti koymaktan ötesini yapamazsın zaten.

3 Yıldır RX 570 kullanıyorum daha bir arızası olmadı en baba oyunları 1080P Ultra'da oynuyorum.

Aynı adamın son videosunu izlersen yapıldığını görüceksin.
Onun fikri çok fazla tamir videosu olmasının sebebi piyasada bu kartlardan çok fazla var fiyatından dolayı.
Ve ayrıca ekliyor NVIDIA'nın kartları arıza verdimi genelde GPU arızası oluyor ve kart çöp oluyor bu adam bu konuda çok güvendiğim eski takip ettiğim bir usta son videosunu izlemenizi tavsiye ederim.

Bunun gibilere AMD dediğin zaman küfür olarak algılıyor beyinleri ondan böyleler takmıyorum artık. :)

3 Yıldır RX 570 kullanıyorum daha bir arızası olmadı en baba oyunları 1080P Ultra'da oynuyorum.

En iyisi cidden. 1050 Ti çöpü olsaydı şimdi ayar düşürmek zorunda kalacaktın.

Bu konu neden Google haberler yerinde önüme çıktı ya? :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200522-181800.png
    Screenshot_20200522-181800.png
    269,9 KB · Görüntüleme: 47
GTX 1050 Ti'dan RX 570 geçmiş biri olarak yüzde 50 performans farki var Sapphire RX 570 8 GB OC Edition kullanıyorum gayet memnunum fakat biraz daha bütçeniz varsa 1650SUPER oneririm.

GTX1050 Ti her ne kadar güç tüketimi ve ısınma anlamında mükemmel bir kart olsa da artık oyunlarda akıcı performans için bir tık ayar düşürmek zorunda kalabiliyorsunuz. Bu yüzden piyasada GTX1650 Super gibi bir kart varken tercih edilmez sıfır olarak. RX570- RX580 bu kartları aklımdan bile geçirmezdim senin yerinde olsaydım. şu sıcaklarda özellikle kartın üzerinde sucuk pişiriyor RX570-RX580 kullanıcıları. Yüksek voltaj ve sıcaklık değerleri yüzünden kartın arıza yapma oranı diğer günümüz kartlarına nazaran yüksek değil çok çok yüksek. YouTube'da bir tane GTX1050 Ti reballing videosu bulamazsın arıza yapmıyor resmen kart. Fakat RX570 için sadece onlarca reballing tamir videosı var. Reballing yaptıktan sonra zaten kartı at gitsin. GTX1650 Super en güzel seçim. Paran azsa para biriktir az daha. İnanmayanlar için sadece şu kanalda bile 5-6 tane reballing videosu var. Tamamı RX570.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güç tüketiminden dolayı mı usta?

Bu devirde iyi hava alan kasalarda ısınma sorunu olması çok zor! İsterse dışarsı 42 derece ve içersi 35 olsun, you tube da testlerin çoğunda yepyeni ekran kartları 75 derecede oluyor, kasayı yılda bir temizle ve en sıcak gün bile 80 derece görmezsiniz. 😁😁😁

Ben ikinci el RX570 Nitro modelini aldım. İkinci el almanı tavsiye etmem. Genelde mining de kullanılıyor ama para yoktu işte aldık bir risk. Daha kartın ısındığını göremedim. CS de 50 derece. Apex de 65 derece. Witcher 3 de 65 derece çalışıyor. Fanını otomatik ayarlıyor. CS de 1000 rpm. Apex de 1600 rpm. Yanlışlıkla 2000 e çekmiştim CS de 38 derece, Rustta 45 derece çalışıyordu ahahah. Performans olarak GTX 1050 Tİ dan çok çok daha iyidir emin ol. GTX1050 ti alırsan serinliğinin yanında birde soğuk su içersin. Çok pişman olursun. Bütçenin ikisine yettiğini düşünüyorum yok şu kadar koy yok bu kadar bekle laflarına aldırış etme. 300tl farkın ne kadar büyük olduğunu ben bilirim. Bir kere almayı kafaya koyduğunda 1 gün bile beklemenin çilesini de bilirim. Ben kesinlikle RX570 diyorum. Tek fanlı modelini sakın alma. MSI armor modelini de alma. Gigabyte modeli ve sapphire pulse modeli iyidir. RX570 ler arasında ki en iyi model Sapphire Nitro modelidir ama fiyat farkı varsa o kadar da değmez. nitro modelinin 8+6 güç girişi var. Diğer tüm modeller sadece 8

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı