Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #1 En son sürücüde kullanmıyorum işlemcimi değiştirdikten sonra watman yemeye başladım. Artık bıktırdı beni bu kart şu kadar aklınız varsa bir daha AMD ekran kartı almayın peki bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2022
En son sürücüde kullanmıyorum işlemcimi değiştirdikten sonra watman yemeye başladım. Artık bıktırdı beni bu kart şu kadar aklınız varsa bir daha AMD ekran kartı almayın peki bu sorunu nasıl çözebilirim?
Çözüm Y Y yapiz 4 Aralık 2022 Nor0 dedi: Eki Görüntüle 1592753 Öyle gözüküyor önce RX570 satarım üzerine ekleyerek alırım gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam sürüm WHQL değil sürücüyü DDU ile kaldırıp buradan 22.10.3 WHQL sürümünü indirebilir misiniz? https://www.amd.com/en/support/previous-drivers/graphics/amd-radeon-6000-series/amd-radeon-6600-series/amd-radeon-rx-6600
Nor0 dedi: Eki Görüntüle 1592753 Öyle gözüküyor önce RX570 satarım üzerine ekleyerek alırım gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam sürüm WHQL değil sürücüyü DDU ile kaldırıp buradan 22.10.3 WHQL sürümünü indirebilir misiniz? https://www.amd.com/en/support/previous-drivers/graphics/amd-radeon-6000-series/amd-radeon-6600-series/amd-radeon-rx-6600
KS KS Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #21 yapiz dedi: Radeon Software ile voltaj ve saat hızı az miktarda koşup dener misiniz! Genişletmek için tıkla... Denerim hocam bu sefer daha oyuna girdiğim gibi 1dk sonra watman yiyorum dün daha uzun sürüyordu. yapiz dedi: Radeon Software ile voltaj ve saat hızı az miktarda koşup dener misiniz! Genişletmek için tıkla... Hocam sadece driveri en son sürüme günceledim bir sıkıntı yok gibi. Son düzenleme: 6 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
yapiz dedi: Radeon Software ile voltaj ve saat hızı az miktarda koşup dener misiniz! Genişletmek için tıkla... Denerim hocam bu sefer daha oyuna girdiğim gibi 1dk sonra watman yiyorum dün daha uzun sürüyordu. yapiz dedi: Radeon Software ile voltaj ve saat hızı az miktarda koşup dener misiniz! Genişletmek için tıkla... Hocam sadece driveri en son sürüme günceledim bir sıkıntı yok gibi.