turk_firarda Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Ekran kartım 3-4 aydır 110 derecede çalışıyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2024
KS KS turk_firarda Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #11 patlıcan567 dedi: Bu nasıl kart canı fırın olmak istiyor bakım yapın bu sıcaklıkla çok dayanmaz evide ısıtıyordur. Genişletmek için tıkla... Zaten kasanın camında ısıtıyor Artı 0 Eksi
patlıcan567 dedi: Bu nasıl kart canı fırın olmak istiyor bakım yapın bu sıcaklıkla çok dayanmaz evide ısıtıyordur. Genişletmek için tıkla... Zaten kasanın camında ısıtıyor
GodMode Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.383 Çözümler 14 Yer Winden Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #12 Kartı söküp tozlarını temizledikten sonra, yapabilirseniz fanlarını da sökün ve termal macununu yenileyin. İşlemciden basittir aslında yapması. Artı 0 Eksi
Kartı söküp tozlarını temizledikten sonra, yapabilirseniz fanlarını da sökün ve termal macununu yenileyin. İşlemciden basittir aslında yapması.
KS KS turk_firarda Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #13 GodMode dedi: Kartı söküp tozlarını temizledikten sonra, yapabilirseniz fanlarını da sökün ve termal macununu yenileyin. İşlemciden basittir aslında yapması. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler en yakın zamanda deneyip formu güncellerim Artı 0 Eksi
GodMode dedi: Kartı söküp tozlarını temizledikten sonra, yapabilirseniz fanlarını da sökün ve termal macununu yenileyin. İşlemciden basittir aslında yapması. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler en yakın zamanda deneyip formu güncellerim
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.993 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #14 bluerr dedi: Üstüne yumurta kırıp banabilirsin. Şakası bir yana bakım zamanı gelmiş. Kartı temizleyip macununu yenilemeniz lazım. Bir de undervolt yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Macun yenilirse garantisi gider turk_firarda dedi: Tamam teşekkürler en yakın zamanda deneyip formu güncellerim. Genişletmek için tıkla... Servise gönderin kendiniz işlem yaparsanız garantiyi bozarsiniz. Artı 0 Eksi
bluerr dedi: Üstüne yumurta kırıp banabilirsin. Şakası bir yana bakım zamanı gelmiş. Kartı temizleyip macununu yenilemeniz lazım. Bir de undervolt yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Macun yenilirse garantisi gider turk_firarda dedi: Tamam teşekkürler en yakın zamanda deneyip formu güncellerim. Genişletmek için tıkla... Servise gönderin kendiniz işlem yaparsanız garantiyi bozarsiniz.
KS KS turk_firarda Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #15 yusuf_emir_cnd dedi: Macun yenilirse garantisi gider Genişletmek için tıkla... Qma ekran kartı değiştirmeyi planlıyorum böyle devam ederse Artı 0 Eksi
yusuf_emir_cnd dedi: Macun yenilirse garantisi gider Genişletmek için tıkla... Qma ekran kartı değiştirmeyi planlıyorum böyle devam ederse
bluerr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.744 Makaleler 9 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #16 yusuf_emir_cnd dedi: Macun yenilirse garantisi gider Genişletmek için tıkla... Komik olma RX 5700XT'nin bu zamana kadar garantisi mi kalır? Yıllar önce üretimi durmuş bir kart. Bir de beğenmedim emojisi atmış. Artı 0 Eksi
yusuf_emir_cnd dedi: Macun yenilirse garantisi gider Genişletmek için tıkla... Komik olma RX 5700XT'nin bu zamana kadar garantisi mi kalır? Yıllar önce üretimi durmuş bir kart. Bir de beğenmedim emojisi atmış.
GodMode Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.383 Çözümler 14 Yer Winden Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #17 @yusuf_emir_cnd Kartın garantisi olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS turk_firarda Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #18 bluerr dedi: Komik olma RX 5700XT'nin bu zamana kadar garantisi mi kalır? Yıllar önce üretimi durmuş bir kart. Bir de beğenmedim emojisi atmış. Genişletmek için tıkla... Aga bide oyunlarda almam gereken fps yi alamıyorum Artı 0 Eksi
bluerr dedi: Komik olma RX 5700XT'nin bu zamana kadar garantisi mi kalır? Yıllar önce üretimi durmuş bir kart. Bir de beğenmedim emojisi atmış. Genişletmek için tıkla... Aga bide oyunlarda almam gereken fps yi alamıyorum
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.993 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #19 Pardon kartı 3 4 ay önce aldığını sandım. Termal macun yenileyin. turk_firarda dedi: Aga bide oyunlarda almam gereken fps yi alamıyorum Genişletmek için tıkla... Kart frekans dusuruyordur büyük ihtimalle yanmamak için Artı 0 Eksi
Pardon kartı 3 4 ay önce aldığını sandım. Termal macun yenileyin. turk_firarda dedi: Aga bide oyunlarda almam gereken fps yi alamıyorum Genişletmek için tıkla... Kart frekans dusuruyordur büyük ihtimalle yanmamak için
bluerr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.744 Makaleler 9 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #20 turk_firarda dedi: Aga bir de oyunlarda almam gereken FPS'yi alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kartın sıcaklığı aşırı fazla olduğu için kendini limitliyor. Normal. Artı 0 Eksi
turk_firarda dedi: Aga bir de oyunlarda almam gereken FPS'yi alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kartın sıcaklığı aşırı fazla olduğu için kendini limitliyor. Normal.