RX5700 XT mi? RTX 2070 super mi?

Çözüm
Kesin konuşmak için erken olur. Fakat kendi düşüncem hem ısı hemde performans bakımından RTX 2070 SUPER daha iyi olacaktır. Dediğim gibi bu sadece benim düşüncelerim. Daha net bir şekilde çıkmadı.
DigitalFoundry test paylaştı RTX 2060 Super vs Radeon RX 5700 ile kıyasladılar. Aynı performansı veriyorlar fakat Nvidia 50 Dolar daha pahalı olacak gibi duruyor. Sırf oyuncuysan AMD mantıklı. Ama eğerki çizim yapıyor 3D uygulamalarla uğraşıyorsan ve render alıyorsan Nvidia Cuda çekirdekleri ekstra güç kazandırıyor ve daha az güc tüketiyor üstüne developerlar için Nvidia daha çok uğraşıyor. Bu yüzden Nvidia RTX 2060 Super daha mantıklı bir seçim olur. Bahsettiğim konuda büyük ihtimalle RTX 2070 Super ve RX 5700xt modellerinde bunun gibi olacaktır. Ama RTX 2070 Super biraz daha guclu olup pahalı olabilir.
Teknolojide genelde, ilk çıkan serileri almayın, ve bir ürünü ilk çıktığı zaman almayın deniyor. En basit örnek, Note 7'ler patladı. İlk alanlar sıkıntı çekti. Sonradan düzeltildi. Ryzen 5 3600'de Destiny 2 oynanamıyormuş (Bu oyunu hiç oynamadım, hatta ismini ilk kez duyuyorum. Sizin için ne kadar önemli bilmiyorum ancak bir ürünü çıkar çıkmaz almamanın mantıklı olduğu fikrimi destekliyorum).
Bu ürünler ne kadar test edilse de sıkıntı çıkabiliyor. 1 dakika sonra ne yaşayacağımızı bilemiyoruz, şirketlerin tüm olasılıkları hesap etmesi imkansız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı