RX5700XT ASUS ROG STRIX mi? Sapphire Nitro mu?

Neyin fanatikliğini yapacağım? ASUS benim babamın oğlu mu ki fanatikliğini yapacağım.
Burada "nvidiafanboyu" diyen tiplere laf anlatacak değilim, "AMD alma NVIDIA al" dedim sanki .
Kart bozulunca kime veriyorsan kartla ilgili tüm problemler onundur demek istemişim.
Kart bozulunca kime veriyorsan kartla ilgili tüm problemler onundur demek istemişim.
Kart bozuk falan değil, burada marka model fark etmeksizin AMD GPU'larında sorunun fazla olduğunu söylemeye çalışıyorum.
AMD çöp haklısınız.
Bana göre çöp, ısınma sebebinin modelle bir alakası yok, ısınıyorsa GPU'dan kaynaklanıyordur, ben bir kart alıyorsam böyle problemlerle karşılaşabileceğim ihtimalini göz önünde bulundurarak asla tercih etmem, almak isteyen alır beni ilgilendirmez fakat kart da sorun yaşayıp konu açarsa "biz sana demiştik" deriz.
Evet derecelere baktığımızda diğer markalar daha serin çalışırken 600-700TL daha fazla paraya satılan ROG'un daha ısındığını görüyoruz.
Zıt pıt her konuda aynı görseli paylaşma istersen doğru olduğu ne malum?

Bu video da hiç ısınmadığı görülüyor buna ne diyeceksin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sapphire kötü markaymış ucuzmuş bu tarz insanlar cidden çok komikler ya .
Aynen kötü marka, ucuz olmasından dolayı tercih ediliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
:s 85 derecede frekans düşürüyor ve soğuyor demek istemiştim ama neyse zaten kartlar belli bir sıcaklığa kadar destek veriyor anladınız mı amd nin 110 dereceye destek vermeyeceğini biliyorum ama

85 derecede frekans düşürüyor ve soğuyor demek istemiştim ama neyse zaten kartlar belli bir sıcaklığa kadar destek veriyor anladınız mı amd nin 110 dereceye destek vermeyeceğini biliyorum ama
Bende onu söylüyom işte o 90 derecelere çıktığı zaman normalde PC kendini kapatır görüntü gider ama öyle bir olmamıştı çalışmaya devam ediyordu.

Ben de onu söylüyorm işte o 90 derecelere çıktığı zaman normalde PC kendini kapatır görüntü gider ama öyle bir olmamıştı çalışmaya devam ediyordu.
Al sana çözüm MSI Afterburner'i indir ve fan hızını mamuel kontrol et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah arkadaşım ah... Hardwareunboxed'a doğruluğu ne malum dedin ya tek işinin forumlarda oraya buraya rastgele sallamak olduğunu anladım. Adam thermal ısı sensörüyle kartın her bir tarafını kontrol edip o değerleri giriyor. MSI Aferburner'den kartın kendi sensörüne bakmıyor. En doğru sonucu vermesi için incelemelerde bunlar yapılır. Ayrıca attığın videoda da yabancıların da aynı fikirde olduğunu görüyoruz. 1.Yorum: Bu kartın 500 Dolar olması için bir sebep yok, Powercolor Red Devil ve Sapphire varken ASUS bu karta bu parayı kimsenin vermeyeceğini bilmesi lazım.
Yorum2: Fikrimce, Powercolor Red Devil (5700 XT'de en iyi soğutmaya sahip kart) ve en basitinden Sapphire Pulse varken bu paraya bunu kimse almaz.

Gel gelelim forumda herkes ROG öneriyor birbirine. Pahalı ya daha iyi olmak zorunda Türk mantığı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoda da en iyi 5700XT kartları hangileri onu söylüyor. Gamers Nexus'u da bilmiyorsan artık ne diyeyim. Tümü arasında f/p olarak en iyisi: Gigabyte Gaming OC, Sapphire Pulse
En iyi soğutma: Sapphire Nitro+, Powercolor Red Devil.
Ortalama olarak: MSI Gaming X
Kendine has özelliği olan: ASRock Taichi X (6 görüntü çıkışı var)
En kötüsü: XFX THICC Ultra II
En iyi PCB Kalitesi: ASUS ROG Strix (Ekstra VRM Phase'leri var ve OC yapacaklar için iyi, normal kullanıcılar için bir şey ifade etmiyor)

MSI Gaming X'in bile Evoke modelinde daha iyi olmadığını da belirttiği bir video da var. Sanırım Bu kartta en iyi soğutmayı verebilen Türkiye den alınması garanti falan hepsini katarak söylüyorum Sapphire Nitro+ gibi görünüyor.

EVOKE'da Thermal Pad sorunu var ama. Modlanmış EVOKE'la kıyasladıysa orasını bilmiyorum. EVOKE'u tamir ettiği bir video var. Thermal Pad'ler çok küçük yapılmış ve kartın bellekleri olması gerektiğinden fazla ısınıyormuş.

Hocam ne derseniz deyin bütün kanıtları gösterin bizim millet yine dediğim dedik sadece kendisi doğruyu biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…