RX570'li sistem toplama

Makaleler
30
Arkadaşlar yeni sistem toplayacağım. RX570 seçme sebebim bana göre fiyatı çok iyi. Diğer parçaları da ucuza almam gerekli. Ucuz anakart, RAM ve işlemci. Önerileriniz varsa aşağıya yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni sistem toplayacağım. RX570 seçme sebebim bana göre fiyatı çok iyi. Diğer parçaları da ucuza almam gerekli. Ucuz anakart, RAM ve işlemci. Önerileriniz varsa aşağıya yazın.
Dostum bu şans işi. ama bende rx570 var alalı bir ay olmadı uğraşıyorum hala cok sorunlu bi kart onu bilerek al

2000tlye sıfır bilgisayar yapamazsın, imkansız olup olmaması önemli değil dar boğaz yapar.Hadi diyelim yapmadı istediğiniz ekran kartı 850-900TL civarı zaten. AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz 8MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 14nm İşlemci en düşük bu kullanılsa bile 350tl işlemci sadece. Ayrıca rx570 çok güzel bir karttır ve kötü yorumlara bakma. rx590 nitro plus (oc) kullanıyorum sıfır sıkıntı.. Fiyat/performans direk.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı