RX580 450w PSU yeter mi?

Emirhan Polat

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. RX470'ten RX580'e geçmek istiyorum. PSU'm Hiper PS45 450W. Şuan kullandığım ekran kartı monitörümde sürekli Power Saving Mode hatası verdiği için artık değiştirmek istiyorum.

Power Saving Mode hatası
Kaliteli bir 450W olsa yetebilirdi ama sizin güç kaynağı +12V kanalından 276W güç veriyor yani kesinlikle yetmez. RX470 ile sorun yaşama sebebiniz muhtemelen güç kaynağından kaynaklanıyor ilk önce güç kaynağınızı kaliteli bir tanesiyle değiştirin.

Arkadaşlar selam. RX470'ten RX580'e geçmek istiyorum. PSU'm Hiper PS45 450W. Şuan kullandığım ekran kartı monitörümde sürekli Power Saving Mode hatası verdiği için artık değiştirmek istiyorum.
Aslında RX 470 ile bile yetersiz gelebilecek bir PSU. RX 580 alacaksanız değiştirmeniz şart.

450W mı? Ben Cooler Master Masterwatt 500W 80+ ile kullandığım RX 580 çöp oldu. Ekran kartı da güç kaynağı da sıfırdı. 8 ay sonra kart öldü, sebebi de yük altında ekran kartının stock değerlerine göre fazladan güç çekmesi ve güç kaynağının yetmemesi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı