RX580 8 GB vs GTX1650 Super 4 GB

Yeni nesil olması pek bir sebep değil maalesef burada fiyat performans olduğu için RX580 alınması daha mantıklı fiyattan yana problemi olmasa tamam.

RX580'nin neyi fiyat performans? 1650S başa baş hatta bazı oyunlarda performans bakımından 580'i geride bırakıyor, yarı yarıya güç tüketimi var. 580 gibi sorunlu bir chipset almak hiçbir zaman F/P olmamalı.

Sorunlu chipset mi ahahahaha watman haricinde pek bir problemi yok soğutması kaliteli markadan alırsan.
1 yıl kadar 580 kullandım, yaşamadığım sorun kalmadı. Ben kendimden örnek vermekle kalmayıp neredeyse tüm forumları araştırdım diyebilirim ekran kartı konusunda. rx580'in tek artısı 8gb vram'e sahip olması. Bu kartlar 5-6 yıllık kartlar artık, güç tüketimi teknolojisi geride kaldı. 1650s varken almak mantıklı degil.

1 yıl kadar 580 kullandım, yaşamadığım sorun kalmadı. Ben kendimden örnek vermekle kalmayıp neredeyse tüm forumları araştırdım diyebilirim ekran kartı konusunda. RX580'in tek artısı 8 GB VRAM'e sahip olması. Bu kartlar 5-6 yıllık kartlar artık, güç tüketimi teknolojisi geride kaldı. 1650S varken almak mantıklı degil.

Ona bakılırsa 1650S almak ta mantıklı değil onunda pek bir artısı kalmadı biraz daha bütçeyi aşarak 6500 6600 alınması en mantıklısı 1650S de VRAM'dan dolayı biraz baş ağırıtabilir.

1 yıl kadar 580 kullandım, yaşamadığım sorun kalmadı. Ben kendimden örnek vermekle kalmayıp neredeyse tüm forumları araştırdım diyebilirim ekran kartı konusunda. RX580'in tek artısı 8 GB VRAM'e sahip olması. Bu kartlar 5-6 yıllık kartlar artık, güç tüketimi teknolojisi geride kaldı. 1650S varken almak mantıklı degil.

Mesela WattMan dışında neler yaşadın? WattMan hatası kartta bir sorun olduğunu göstermez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı