RX580 Armoury Crate ekran kartını görmüyor

Makaleler
2
Daha fazla  
RAM
Crucial Ballistix 8gb 3266mhz cl16+Adata Xpg 8gb 3266mhz cl16 ram
SSD veya HDD modeli
250gb hdd + 240gb a400 ssd + n600s 240gb ssd
Ekran kartı
Asus Rog Strix OC RX580 8GB
Anakart
BİOSTAR A320M-H
İşlemci
R3 2200G
Merhaba. Dün RX580 8 GB ROG STRIX satın aldım ve kartın kurulumunu yaptım. Her şey sorunsuz ancak Armoury Crate kartı görmüyor. İnternette başkalarınında bu sorunu yaşadığını gördüm. Çözümü nedir? GPU Tweak 3 görüyor kartı.

@MuratTheFounder sanırım siz de ASUS RX580 kullanıyorsunuz. Sizin ki görüyor mu?

Son düzenleme:
Merhaba. Dün RX580 8 GB ROG STRIX satın aldım ve kartın kurulumunu yaptım. Her şey sorunsuz ancak Armoury Crate kartı görmüyor. İnternette başkalarınında bu sorunu yaşadığını gördüm. Çözümü nedir? GPU Tweak 3 görüyor kartı.

@MuratTheFounder sanırım siz de ASUS RX580 kullanıyorsunuz. Sizin ki görüyor mu?
Valla hiç denemedim. Akşam hatırlatırsan deneyeyim.

Bende de ASUS 6600 XT var Armoury Crate'de ekran kartı yok. Bu bir sorun muymuş.

RGB ayarlamak için Armoury Crate lazım, bende ASUS ROG STRIX'te her yeri RGB dolu bir model bu yüzden ben sorun gözüyle bakıyorum ama bu insanların çoğunun yaşadığı bir uygulama sorunuymus.

Vallahi hiç denemedim. Akşam hatırlatırsan deneyeyim.

Şu an müsaitseniz deneyebilir misiniz?

Son düzenleme:
RGB ayarlamak için Armoury Crate lazım, bende ASUS ROG STRIX'te her yeri RGB dolu bir model bu yüzden ben sorun gözüyle bakıyorum ama bu insanların çoğunun yaşadığı bir uygulama sorunuymus.

Şu an müsaitseniz deneyebilir misiniz?
Şuan işyerindeyim 9 gibi olabilir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı