Logantvs Kilopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2019 #1 Arkadaşlar Sapphire RX580 kartına sahibim sadece tek fan çalışıyor. MSI Afterburner ile fan hızını arttırdım ama yine tek fan çalışıyor. Bunu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2019
Arkadaşlar Sapphire RX580 kartına sahibim sadece tek fan çalışıyor. MSI Afterburner ile fan hızını arttırdım ama yine tek fan çalışıyor. Bunu sorunu nasıl çözebilirim?
gablov Hectopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 793 Çözümler 2 Yer Königsberg Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2019 #2 Bazı kartlarda 55 derece geçilmeden 2. Fan devreye girmez. FurMark veya her hangi bir stres testinde uygulamaya sokun. 2. Fana bakın. Artı 0 Eksi
Bazı kartlarda 55 derece geçilmeden 2. Fan devreye girmez. FurMark veya her hangi bir stres testinde uygulamaya sokun. 2. Fana bakın.
KS KS Logantvs Kilopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2019 #3 gablov dedi: Bazı kartlarda 55 derece geçilmeden 2. Fan devreye girmez. FurMark veya her hangi bir stres testinde uygulamaya sokun. 2. Fana bakın. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken 75 dereceyi gördü tek fan hızlı şekilde çalışıyor diğeri çalışmıyor. Artı 0 Eksi
gablov dedi: Bazı kartlarda 55 derece geçilmeden 2. Fan devreye girmez. FurMark veya her hangi bir stres testinde uygulamaya sokun. 2. Fana bakın. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken 75 dereceyi gördü tek fan hızlı şekilde çalışıyor diğeri çalışmıyor.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 16 Ekim 2019 #4 Sapphire'ın fanları modüler yapıdadır. Dönen fanla dönmeyen fanı söküp birbirlerine ters yuvalara takın ve sorun devam edip etmediğini gözlemleyin. Artı 0 Eksi
Sapphire'ın fanları modüler yapıdadır. Dönen fanla dönmeyen fanı söküp birbirlerine ters yuvalara takın ve sorun devam edip etmediğini gözlemleyin.
KS KS Logantvs Kilopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2019 #5 LayThese dedi: Sapphire'ın fanları modüler yapıdadır. Dönen fanla dönmeyen fanı söküp birbirlerine ters yuvalara takın ve sorun devam edip etmediğini gözlemleyin. Genişletmek için tıkla... dediğiniz gibi fanların yerini değiştirdim şimdi ikisi de çalışmıyor teste soktum sıcaklık 80 dereceye geldi ikisi de çalışmadı. Artı 0 Eksi
LayThese dedi: Sapphire'ın fanları modüler yapıdadır. Dönen fanla dönmeyen fanı söküp birbirlerine ters yuvalara takın ve sorun devam edip etmediğini gözlemleyin. Genişletmek için tıkla... dediğiniz gibi fanların yerini değiştirdim şimdi ikisi de çalışmıyor teste soktum sıcaklık 80 dereceye geldi ikisi de çalışmadı.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 16 Ekim 2019 #6 Kartı garantiye yollayın. Anot-katot soket yatağında ve fanların birinde sorun var gibi görünüyor. Artı 0 Eksi
KS KS Logantvs Kilopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2019 #7 LayThese dedi: Kartı garantiye yollayın. Anot-katot soket yatağında ve fanların birinde sorun var gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Yerlerini değiştirdim ama yanlış oturtmuşum ama sorun yine aynı tek fan çalışıyor direk soket bozuk galiba. Artı 0 Eksi
LayThese dedi: Kartı garantiye yollayın. Anot-katot soket yatağında ve fanların birinde sorun var gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Yerlerini değiştirdim ama yanlış oturtmuşum ama sorun yine aynı tek fan çalışıyor direk soket bozuk galiba.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 16 Ekim 2019 #8 Kendisi bozuk firma! Artı 0 Eksi