RX580 Furmark test sonucu

ArmaganOz

Decapat
Katılım
16 Mart 2019
Mesajlar
11
İkinci el aldığım sapphire nitro+ rx580 special edition ekran kartımın furmark test sonuçlarında bir sorun var mı anlayamadım. Eğer sorun varsa sistemin diğer bileşenlerinden ötürü olabilir mi? (işlemci: fx8350 4.5ghz, ram: 8gb ddr3 1600mhz)Oyunlarda hiçbir problem yaşamıyorum fakat ekran kartının ömrü de benim için önemli, kartın garantisi var ve kontrol ettiğimde biosu da değiştirilmemiş olduğunu da gördüm. Ek olarak furmark testindeyken fan hızının %115 %120lere çıkmasına da anlam veremedim.
2.png
 
Peki bu test sonuçlarında ekran kartının zorlanmış veya mining yapılmış olduğunu anlayabilir miyiz veya kart temiz bir sorunu yok diyebilir miyiz? Çünkü kartı alırken satıcı bana "Miningle işim olmaz, konsol aldığım için satıyorum." gibisinden bir şeyler söylemişti.
 
Bir kartın mining yapılıp yapılmadığını anlayamazsınız. Kartı stres testlerine sokun oyun oynayın sıcaklık değerlerine bakın. Diğer RX 580 ler ile karşılaştırın eğer bir sıkıntısı yok ise kaygılanmanıza gerek yok.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı