RX580 görüntü gelmiyor

Katılım
30 Mayıs 2017
Mesajlar
239
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Doktor
Arkadaşlar 1 yıl önce kurduğum RX580 ve R5 2600'lü sistemimde 1 yılda 3-4'er ay arayla yaşadığım resetleme ve BIOS'a girememe sorunları vardı. Kartı servise bile yolladım ama sorun olmadığını söyleyip geri yolladılar. Sonunda bugün kuzenimin eski ekran kartını takarak sistemi başlattım ve bir de ne göreyim, BIOS ekranı geliyor. Ben bu işten hiçbir şey anlamadım. Bu nasıl bir hatadır eşi benzeri var mıdır?
 
Sisteminizin aynısı bende var hazır sistem aldım ve yaklaşık 9 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim BIOS'u çok kolay güncelliyorum hiç mavi ekran veya durduk yere siyah ekran almadım. Teknoloji şans işi ve kullanıcının titizliğine.
 
BIOS esnasında görüntü vermeme CSM ayarı ile ilgili olabilir. Ama reset sorunu genelde ekran kartı arızasıdır ki RX serisi kartlarda sık görülebiliyor.
Kesinlikle ama kartı garantiye yolladım yaklaşık 5 ay önce ve her türlü testi yaptıklarını, hiçbir sorunla karşılaşılmadığını söylediler. Ben normal zamanda da kartın performansında bir sorun yaşamadım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı