RX580 için 2K monitör alınır mı?

1080p'de pikselleşme olmuyor diyorsan göz doktoruna görün. Native 1080p 27 inç bile gözü rahatsız ediyor.
Açıkçası saçmalamışsınız biraz. Gidip de e-sporcu gibi ekranın dibinden oynarsanız farkedersiniz elbette ama 80cm gibi bir mesafe bırakırsanız kaymak gibi akıyor görüntü. Ayrıca siz o kadar rahatsız oluyorsanız bilgisayarın monitöründen biraz uzaklaşın bence. Sonra mazallah benim değil sizin göz doktoruna ihtiyacınız olur.
2060 bile yer yer az kalabiliyor. 1-2 ayar kısıp 60FPS oynarım derseniz sorun çıkarmaz.

Ama önce ekran kartını alın. 2060 hem 1080p de hem de çogu oyunda 2K da oynatabilecek bir kart.
Açıkçası RX5600XT ile neredeyse tüm oyunları 2k ultrada 100fps üzeri oynuyorum. Özellikle WoW CS:GO Warzone Valorant ve Rainbow Six Siege için... 60fpslere kadar düşüleceğini zannetmem.

Açıkçası saçmalamışsınız biraz. Gidip de e-sporcu gibi ekranın dibinden oynarsanız farkedersiniz elbette ama 80cm gibi bir mesafe bırakırsanız kaymak gibi akıyor görüntü. Ayrıca siz o kadar rahatsız oluyorsanız bilgisayarın monitöründen biraz uzaklaşın bence. Sonra mazallah benim değil sizin göz doktoruna ihtiyacınız olur.

Açıkçası RX 5600XT ile neredeyse tüm oyunları 2K Ultra'da 100FPS üzeri oynuyorum. Özellikle WoW CS:GO Warzone Valorant ve Tom Clancy's Rainbow Six: Siege için... 60FPS'lere kadar düşüleceğini zannetmem.

Hocam ben de RX 5600XT kullanıcısıyım. Fakat dediğiniz oyunlar zaten sistem zorlamayan ve yüksek FPS veren oyunlar. Benim kastettiğim oyunlar güncel çıkan AAA oyunlardı.

Açıkçası saçmalamışsınız biraz. Gidip de e-sporcu gibi ekranın dibinden oynarsanız farkedersiniz elbette ama 80cm gibi bir mesafe bırakırsanız kaymak gibi akıyor görüntü. Ayrıca siz o kadar rahatsız oluyorsanız bilgisayarın monitöründen biraz uzaklaşın bence. Sonra mazallah benim değil sizin göz doktoruna ihtiyacınız
Oturuş pozisyonum genelde 80 CM üstü zaten, o halde bile rahatsız ediyor. Oyunlarda daha da yaklaşmak gerekiyor onu sayma gereği bile duymuyorum. Sizin vakit gelmiş de geçmiş, kaymak gibi diyorsanız vah vah.

Hocam ben de RX 5600XT kullanıcısıyım. Fakat dediğiniz oyunlar zaten sistem zorlamayan ve yüksek FPS veren oyunlar. Benim kastettiğim oyunlar güncel çıkan AAA oyunlardı.
Hocam gerçekten hala optimizasyon sorunları giderilememiş olan PUBG'de sabit 110FPS ile oynayabiliyorum aynı ayarlarda. Keza GTA 5'te de 90 fps civarında takılıyor. RDR2'deyse 55fps sabit oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı