RX580 için ayar önerileri

efarslannn

Centipat
Katılım
20 Eylül 2020
Mesajlar
30
Arkadaşlar merhaba. Benim sorunum daha öncelerde de konu açmıştım fakat çözülememişti, ekran kartım (Sapphire RX580 Pulse 8 GB) oyunun ortasındayken durduk yere fanları hızlanıyor ve monitör sinyal yok diyor. Gerek burada gerek yabancı forumlarda denediğim hiçbir çözüm yararlı olmadı. Birçok program ile onlarca test yaptım fakat dediğim gibi, nafile.

Şimdi soracağım soruya gelirsek, başka bir kullanıcının tavsiyesini denemek istiyorum. Kendisi ayarlarını kıstığını ve bu sayede tam çözüm olmasa da eskisinden daha az yaşadığını belirtti bana. Neler yapmamı söyleyebilecek birisi olursa çok memnun olurum.

after.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör sinyal yok diyor ve bilgisayar kapanıyorsa önce sıcaklıkları MSI Afterburner yazılımıyla kontrol et kasanın hava sirkülasyonu zayıfsa anakart ısınıp kendini korumaya alıyor olabilir keza ekran kartı da öyle. Asıl soruna gelecek olursak bende de aynı kart var ve çok ciddi derecede bobin sesi alıyordum undervolt yaparak sorunu çözmüştüm ayar kısarak sorun çözmek çok saçma gibi gözükse de denemekten zarar gelmez her şeyden önce sıcaklıkları kontrol etmelisin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı