RX580 için ideal güç kaynağı

troyn666

Kilopat
ASUS RX580 8 GB ekran kartına Hadron marka internette neredeyse hiçbir özelliğini bulamadığım ama kendini 600Watt olduğunu iddia eden güç kaynağı ile çalıştırıyorum. 12V kanalından 19A veriyor, kartı arkadaşımın bilgisayarında denediğimizde FurMark testi çok stabil sürekli tam güçte dalgalanma olmadan çalışıyordu fakat ondan satın alıp eve gelip taktığımda ya çok fazla dalgalanmalı sonuçlar almaya başladım ya da ekran kendini kapatmaya başladı internetten araştırdığımda güç kaynağı yetmedi için böyle yapacağını öğrendim.

RX580 için 12V kanalından kaç amper geçmeli? Nasıl bir PSU seçmeliyim eğer sorun PSU'da değilse boşu boşuna PSU'ya para vermek istemiyor.

12v kanalından minimum 350W ve 22 amper akım gerekli RX 580 için. Hadron PSU′nun C4′ten farkı yoktur ve çok kalitesiz bir PSU′dur. Şiddetle kaliteli bir PSU′ya geçmenizi tavsiye ederim.
Bu PSU′yu öneririm, sadece 12v kanalından 552W akım verebiliyor;
.

Son düzenleme:
12v kanalından minimum 350W ve 22 amper akım gerekli RX 580 için. Hadron PSU′nun C4′ten farkı yoktur ve çok kalitesiz bir PSU′dur. Şiddetle kaliteli bir PSU′ya geçmenizi tavsiye ederim.
Bu PSU′yu öneririm, sadece 12v kanalından 552W akım verebiliyor;
.
yorumunuz için çok teşekkür ederim az çok ne berbat bir PSU olduğunu anladım. Test sırasında dengesiz değerler vermesinin sebebi güçkaynağının yetersizliği olabilir mi?

Rampage
RMP-600-80P 600W 80Plus bronz 12cm fan aktif pfç Power 28730

Bu PSU sizce yeterli olur mu? Fiyatı iyi geldi diğerlerine göre.

Kesinlikle almayın PSU konusunda Rampage berbat bir marka.

Bütçe düşürmek istiyorsanız bunu alın: High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik

Ama bütçe varsa yukarıda attığım 600W olan modelini alın.

Sanırım PSU markaları konusunda çok bir bilginiz yok Rampage Hadron (saatli bomba) falan kullanmayı düşünüyorsunuz internete hangi PSU markaları daha iyidir yazarsanız bir sonuca ulaşabilirsiniz.

Kesinlikle almayın PSU konusunda Rampage berbat bir marka.

Bütçe düşürmek istiyorsanız bunu alın: High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik

Ama bütçe varsa yukarıda attığım 600W olan modelini alın.
Sanırım PSU markaları konusunda çok bir bilginiz yok Rampage Hadron (saatli bomba) falan kullanmayı düşünüyorsunuz internete hangi PSU markaları daha iyidir yazarsanız bir sonuca ulaşabilirsiniz.

sipariş etmiştim şansıma buraya gireyim dediğimde mesajlarınızı gördüm hemen iptal ettim 2 hafta iade işlemiyle uğraşacaktım aman aman.

Maksimum 450 liraya kadar çıkabilirim fakat 400 bandında almak benim için daha iyi olacak daha almam gereken parçalar var ve paramı epey harcadım

önceliğim

Sanırım bu fiyata seçebileceklerimin en iyileri bu. Sharkoon önerir misiniz? 650w olması da daha iyi bir özellik diye düşünüyorum. Veya Sharkoon olmaz derseniz bunlar arasından hangisini tercih etmeliyim?

Not: Elektrik faturasına etkisi önemli değil. Faturayı ben ödemediğim için hiç fark etmiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı