Merhabalar, benim RX580 bir ekran kartım var. Bunun için anakart ve işlemci bakıyorum. Bütçem en fazla 1500TL daha ucuz bulursanız sevinirim. 2. el olabilir hızlı olursak Ankara sonradan gelenler (1-2 gün sonra) 2. eli Bursa'dan bulursa sevinirim.
Merhabalar, benim RX580 bir ekran kartım var. Bunun için anakart ve işlemci bakıyorum. Bütçem en fazla 1500TL daha ucuz bulursanız sevinirim. 2. el olabilir hızlı olursak Ankara sonradan gelenler (1-2 gün sonra) 2. eli Bursa'dan bulursa sevinirim.
En ucuz AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.444,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
İşlemci olarak 5 serisi 2.el bakabilirsiniz.
Anakart olarak yanlış atmış olabilirim linç atmayın
B450 anakart almana gerek yok piyasadakı en ucuz a320 anakart kesinlikle işini görecektir senin burda yapman gereken işlemciye daha fazla bütce ayırman ryzen 5 serisi bir işlemci işini görecektir