RX580 oyun oynarken kapanıyor

salih2008

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartım %19 baskı altında olduğu halde ve dercesi 65 olduğu halde bir anda kapanıyor ve ekran kartımın üstündeki Gigabyte markasının ışığı yanıp sönüp sönüp yanmaya başlıyor. Monitöre de ne kadar beklersem bekleyeyim görüntü gelmiyor.

Not: Ekran kartım Gigabyte RX580 8 GB.
İşlemcim R5 2600.
RAM 16 GB 3200MHz.
M.2 SSD: Kingston 1TB NVMe M.2

Şimdi Valorant'ta test edeceğim ama Valorant'ta daha önce hiç yaşamadım belki yaşarım dereceyi söylüyeceğim.

Valorant'ta öyle bir durum yaşamadım işlemci dereceside 60 lardaydı.

Dostum LoL'e girdim yine attı MSI Afterburner'da en son sonuçlar şuydu.

Son düzenleme:

İlginç bir sorun güç kaynağında problem olabilir başka bir PSU bul ve öyle test et veya ekran kartını başka bilgisayara tak.

İlginç bir sorun güç kaynağında problem olabilir başka bir PSU bul ve öyle test et veya ekran kartını başka bilgisayara tak.

Bunları yapabileceğim bir şeyim yok bir de PSU bozulmuştu bilgisayarcıya götürdüydüm yeni PSU taktı 2.el taktı onu da ondan olabilir mi?

Bunları yapabileceğim bir şeyim yok bir de PSU bozulmuştu bilgisayarcıya götürdüydüm yeni PSU taktı 2.el taktı onu da ondan olabilir mi?

Olabilir başka Google yorumlarına bakıp bir bilgisayarciya gidin veya bakın orada test ettirin sadece test yapın PSU bozuk çıkarsa tekrardan almayın bilgisayarcıdan 0 alın kendiniz takın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…