RX580 oyundayken ekran gidiyor

Realiond

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Öncelikle herkese günaydın İncehesap'a 2 kere garantiye gönderdim oldu dediler ama olmadı sorun sürekli oluyor oyun oynarken Netflix'te oluyor bu sabah konuştum galiba bida göndercem bunun bir çözümü yok mu ya?

oyun oynarken Netflix'te oluyor

Bu cümlenizi sadece Netflix izlerken de ekran gidiyor diye anladım, eğer öyleyse ekran kartınızı çıkarın ve görüntüyü anakartın görüntü girişinden sağlayın, bilgisayarınızı uzun süre kullanın ve ekranın gidip gitmediğini gözlemleyin ki sorun gerçekten ekran kartında mı yoksa başka bir şeyler mi var bilelim.

Klasik bir AMD ekran kartı. Sürücüler falan güncel değil mi?
Evet hepsi güncel ama ne fayda

Maalesef GTA CS:GO gibi en düşük fall guysta bile oldu düşünün yani.
Hayır burdan indirmemiştim

Klasik bir AMD ekran kartı. Sürücüler falan güncel değil mi?

Bu çok yanlış bir cümle, linç yerseniz yediğiniz lincin arkasında durun; hak etmiş olacaksınız...

Hocam adamın sistemi APU değilse ne yapacak .
Öncelikle herkese günaydın İncehesap'a 2 kere garantiye gönderdim oldu dediler ama olmadı sorun sürekli oluyor oyun oynarken Netflix'te oluyor bu sabah konuştum galiba bida göndercem bunun bir çözümü yok mu ya?

Ekran kartınızın tüm pinlerini karşılayabiliyor mu PSU? Ve PSU nuz kaç Watt, hangi işlemciyi kullanıyorsunuz: Hepsini yazın bende çözüm önereyim.

Hocam adamın sistemi APU değilse ne yapacak .
Sorunun cevabını bildiğiniz halde sormak için sormayın, arkadaşın sistemini koklayarak öğrenemeyeceğimize göre mecburen önereceğiz, varsa yapar yoksa yapmaz.

Maalesef GTA CS:GO gibi en düşük fall guysta bile oldu düşünün yani.
Kullandığınız sistemi detaylı yazın.

Yo eğer sis öyle yapmasaydınız baştan sistemi sorardınız bende sonra sormanız da bir muamma kendinizle çelişmeyin...

Ryzen 2600
16 gb 3000mhz ram
b450m k
rx 580 4gb oc
480gb ssd buyrun

Yo eğer sis öyle yapmasaydınız baştan sistemi sorardınız bende sonra sormanız da bir muamma kendinizle çelişmeyin...

Her sistemini yazmayan adama teker teker sistem sormayla uğraşacaksak yandık, hiçbir yerde kendimle çelişmedim. Ben güzel bir çözüm önerisi sunuyorum, şartları uyuyorsa yapar, dener ve geri bildirim verir, olay bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…