RX580 oyundayken ekran gidiyor

Realiond

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Öncelikle herkese günaydın İncehesap'a 2 kere garantiye gönderdim oldu dediler ama olmadı sorun sürekli oluyor oyun oynarken Netflix'te oluyor bu sabah konuştum galiba bida göndercem bunun bir çözümü yok mu ya?

Klasik cevap. Neredeyse bütün AMD kartları sürücü sorunu yaşıyor. Ben yaşamıyorum başkası da yaşamaz diye bir şey yok papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz biraz geliştirin kendinizi.

2020 sürümlerine bakın bir de adamlar gayet güzel çalışıyorlar, hala 5 sene öncesinin mimarisiyle kart geliştirip GTX 2018 kartlarını geride bırakan adamlar şu an o 5 senelik karta sürücü hazırlıyor? 5 sene önceki hangi kartın sürücüsü sağlamdı da RX500 serisi laf yemeye başladı anlamış değilim açıkçası.

2020 sürümlerine bakın bir de adamlar gayet güzel çalışıyorlar, hala 5 sene öncesinin mimarisiyle kart geliştirip GTX 2018 kartlarını geride bırakan adamlar şu an o 5 senelik karta sürücü hazırlıyor? 5 sene önceki hangi kartın sürücüsü sağlamdı da RX500 serisi laf yemeye başladı anlamış değilim açıkçası.

Size cevap verdiğim için kusura bakmayın. Benim hatam.

Tamam AMD ekran kartları çok iyi, sürücüleri çok başarılı ve hiç kimse sorun yaşamıyor süper kaliteli olduğu için. İstediğiniz cevap buysa sizin için yeterli olacaktır. Artık daha fazla konu dışına çıkmanın manası yok. Konu sahibinin sorununa odaklanalım.

Size cevap verdiğim için kusura bakmayın. Benim hatam.

Haklısınız 5 senelik kartın Driver'ını sorunsuz bekleyen hatta 2020 driverlarıyla eşit bekleyen birine cevap verdiğim için bende üzgünüm... Ve son olarak aynı şeyi tarih yorumlarken de yaparsınız, orta çağda çocuk kaçırıp asker yapmak mantıklı bir şey olabilirdi, siz de herhalde dersiniz ki "yapmasaydılar yahu 21. yüzyıldayız bu düşünce nasıl olur yahu" ki ben 1650 Super kullanan biriyim sadece şu saçma eleştirilerinizden nefret ederim.

Tamam AMD ekran kartları çok iyi, sürücüleri çok başarılı ve hiç kimse sorun yaşamıyor süper kaliteli olduğu için. İstediğiniz cevap buysa sizin için yeterli olacaktır. Artık daha fazla konu dışına çıkmanın manası yok. Konu sahibinin sorununa odaklanalım.
Klasik Fanboy işte. Tartışmaya değmez.

Hayır öyle bir şey demiyorum bu gün eğer RX 5700 XT ekran kartı sürücüsü sorunluysa yemin ederim eleştiririm. Ama o konuda suya sabuna dokunmam.
Klasik fanboy işte. Tartışmaya değmez.

Ok fanboyum sizde bilgisi olmadan her şeyi eleştiren dayılarsınız o zaman sanırım ben bu konuda fan boy olmaya razıyım eğer "fan boyluk" bu ise.

Bana sistemi koklayarak mı öğreneceğiz diyen adam önce tavsiye verip sonra sistem soruyor :D buna güldüm sizde burada çeliştiniz, haklısınız önce sistemi ön görüp tavsiye verin sonra sorun sistemi bu da koklayarak öğrendiğinizin bir kanıtı olsa gerek ki adam zaten hatalı yarım saattir yazmamış sistemi.

Sadece tavsiye vermeye geldim, sistemi uygunsa yapar ve sorunu anlamasında güzel sonuç verir, ancak sen gereksiz yere atladığın için sordum çünkü ilk bu işlemi yapması daha sağlıklı olacaktır ve güzel kardeşim bunu da bir çelişki olarak nitelendiremezsin. Tekrar yazıyorum ki o güzel aklın anlayabilsin, benim tavsiyem sonucunda arkadaşın dahili bir grafik birimi yok ise feedback yapar ona göre başka seçeneklere yönelir, varsa da dener, gözlemler ve ekran kartsız sistemde ekranın gidip gitmediğine bakar. Arkadaşın dahili grafiğinin olup olmaması sistemine herhangi bir zarar getirecek mi? Hayır, o halde benim ilk sistemini sormama gerek yok, yazmıyorsa kendisinin hatası, her yazmayana sistem sorup beklemekle uğraşamayız, o yüzden saçmalamayı bırakırsın umarım :).

Hocam muhtemelen bugun hepsini teker teker deneyeceğim olmadı bida garantiye göndercem 2 kere olduğu gibi :(

Hocam muhtemelen bugun hepsini teker teker deneyeceğim olmadı bida garantiye göndercem 2 kere olduğu gibi :(
Garantiye göndermeden önce en azından sorunun kaynağını tespit edebilsek daha iyi olur diye düşünüyorum. Anladığıma göre attığım konudaki gibi sorun yaşıyorsunuz teker teker deneyeceğinize göre. Şunu da belirteyim eğer sorununuzun kaynağı AMD sürücü kaynaklı bir sorun ise net bir çözümü olmadığı için bütün çözüm yöntemlerini denemek gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı