RX580 PC siyah ekran

• Konuyu başlatan 392309
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 1.425
Ben RX 570'le çok yaşadım bu sorunu. Çoğu yazılımsal. DDU ile kaldır kur yapıyorsun düzeliyor genellikle.

Umarım düzelir sallama olmasın fakat 6-7 aydır var sanırım sadece Tarkov'da almaya başladım sorunu başka oyun oynamıyordum bağımlısı gibi bir şey oldumuştum şimdi sarmıyor ve yeni hatalar ortaya çıkıyor.

Ben RX 570'le çok yaşadım bu sorunu. Çoğu yazılımsal. DDU ile kaldır kur yapıyorsun düzeliyor genellikle.

Zaten 570'te kapanma sorunu yaşadığım için 580'e geçtim.

Zaten 570'te kapanma sorunu yaşadığım için 580'e geçtim.

Kapanma olayını bilmiyorumda RX 570 ile 580 aynı GPU'yu kullanıyor. RX 570 bir kısım çekirdeklerin kapatılmış versiyonu. Ama sizin ekran kartı donanımsal olarak arızalıya benziyor.

Kapanma olayını bilmiyorumda RX 570 ile 580 aynı GPU'yu kullanıyor. RX 570 bir kısım çekirdeklerin kapatılmış versiyonu. Ama sizin ekran kartı donanımsal olarak arızalıya benziyor.

Valla hocam satalı 1-2 hafta oldu. Sattığım arkadaş hala bir sorunu var vs diye yazmadı hiç. Benim Psu ile de belki alakalı olabilir bir ihtimal.

Nasıl yapacağım hocam rehber var mı sosyalde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu seçenek kapalı farklı bir ayar açmam mı gerekli? image.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı