RX580 pikselleşme sorunu

Yer
Autodromo Nazionale Monza
Öncelikle merhaba. ASUS Dual serisi RX580 ekran kartına sahibim. Son 2 gündür görüntüde "\" şeklinde belirli aralıklarla (çapraz piksel çizgiler) oluşmaya ve daha sonra Windows hata tespit edip yeniden başlatılması gerektiğini söylüyor. Kart sıfır ve daha önce hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Isınmadan dolayı mı yoksa başka bir şey mi hiçbir fikrim yok.

Overclocku çok aşırttıysan olabilir eğer overclock yapıyorsan biraz safe modda çalıştır olmazsa AMD Radeon software ayarlarına gir oradan performansa bakıp ayarla

Hiçbir OC işlemi yapmadım, zaten ekran kartının kendisi OC li olarak geliyor.Birde Safe moda nasıl alabilirim?(GPU Tweak 2 den Slient moda aldım o da olur mu?)

AMD Radeon softwareyi atacağım linkten indirmen gerek
İndirkten sonra kur sonra performans diye bir sekme çıkacak oradan hız aşırtmasını kapatman gerek eğer açık değilse pek bir bilgim yok aynı ekran kartı ben de var diye yardımcı olmak istedim :()

Attığınız linke baktım benim sürümümle aynı yani güncel.Software uygulamasından her gün bakıp güncelleme geldiyse yapıyorum.Yardımınız için teşekürler.Umarım sizde böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.

Öncelikle merhaba. ASUS Dual serisi RX580 ekran kartına sahibim. Son 2 gündür görüntüde "\" şeklinde belirli aralıklarla (çapraz piksel çizgiler) oluşmaya ve daha sonra Windows hata tespit edip yeniden başlatılması gerektiğini söylüyor. Kart sıfır ve daha önce hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Isınmadan dolayı mı yoksa başka bir şey mi hiçbir fikrim yok.

Son 2 gündür görüntüde "\" şeklinde belirli aralıklarla (çapraz piksel çizgiler) bunun bir fotoğrafını paylaşsanız iyi olurdu yazılımsal mı yoksa ekran kartı problemi mi anlardık.

Son 2 gündür görüntüde "\" şeklinde belirli aralıklarla (çapraz piksel çizgiler) bunun bir fotoğrafını paylaşsanız iyi olurdu yazılımsal mı yoksa ekran kartı problemi mi anlardık.

Ne yazık ki o görüntü geliğinde ekran görüntüsü alana kadar Windows ekranı uyarı verip PC' yi yeniden başlatıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı