RX580 Ses Sorunu

Daha fazla  
Meslek
Organizasyon sorunlusu
Daha yeni açtığım konularda çok memnun olduğumu belirttiğim ekran kartım 1 haftadır ötüyor. İnternetten araştırdım aynı Coil Whine sesi gibi oyunu durdurunca anında kesiliyor açınca tekrar başlıyor fakat bendeki diğer CW sesleri kadar duyulmuyor çok dikkat kesilmem gerekiyor duymam için. 4 aydır kullanıyorum yeni başladı herhangi bir sorun teşkil eder mi sizce etmezse garantiyle falan hiç uğraşmak istemiyorum. Oyun veya performansında herhangi bir sıkıntı olmadığını da belirtmek isterim bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yeni açtığım konularda çok memnun olduğumu belirttiğim ekran kartım 1 haftadır ötüyor. İnternetten araştırdım aynı Coil Whine sesi gibi oyunu durdurunca anında kesiliyor açınca tekrar başlıyor fakat bendeki diğer CW sesleri kadar duyulmuyor çok dikkat kesilmem gerekiyor duymam için. 4 aydır kullanıyorum yeni başladı herhangi bir sorun teşkil eder mi sizce etmezse garantiyle falan hiç uğraşmak istemiyorum. Oyun veya performansında herhangi bir sıkıntı olmadığını da belirtmek isterim bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
Çok sorun teşkil etmez ama siz değiştirin o kartı. İlerde pişman olabilirsiniz.

Ben de geçtiğimiz Aralık ayında Asus ROG Strix RX580 kartlı bir sistem toplamıştım. Oyunlarda bir süre sonra Coil Whine sesi geldikten hemen sonra ekran donuyor ve ekranda kareler oluşuyordu. Sosyal'den konu açınca ekran kartının kronik sorunlu olduğunu öğrendim. Tabii sorun gittikçe can sıkıcı gelmeye başlayınca tam garantiye gönderecektim ki korona baş gösterdi. Fakat şimdi de sorun gözükmüyor. Siz de isterseniz bir Youtube'dan veya farklı adreslerden sorunu araştırın. Ben çok sorun olacağını düşünmüyorum. Hatta ses ekran kartından değil de güç kaynağından da geliyor olabilir.

Cw'ye kesin çözüm yok yeni gelecek kartta da başlayabilir. Değiştirme.

Az olduğunu söylemişsin. Bence gönderme. Yeni kart bu kartını ses olarak aratabilir.

CW bildiğimiz üzere bobinlerde olan bir sorun. Garantiye göndermenizi tavsiye ederim çünkü bire-bir değişim yapılır. Ve kartınız güzel bir kart umarım sorununuz hallolur:)

Ben de geçtiğimiz aralık ayında ASUS ROG STRIX RX580 kartlı bir sistem toplamıştım. Oyunlarda bir süre sonra Coil Whine sesi geldikten hemen sonra ekran donuyor ve ekranda kareler oluşuyordu. Sosyal'den konu açınca ekran kartının kronik sorunlu olduğunu öğrendim. Tabii sorun gittikçe can sıkıcı gelmeye başlayınca tam garantiye gönderecektim ki korona baş gösterdi. Fakat şimdi de sorun gözükmüyor. Siz de isterseniz bir YouTube'dan veya farklı adreslerden sorunu araştırın. Ben çok sorun olacağını düşünmüyorum. Hatta ses ekran kartından değil de güç kaynağından da geliyor olabilir.

1 Hafta içinde hiç FPS ya da bu tip sorunlar yaşamadım dediğim gibi eğer sorun çıkarmazsa zaten yenileyeceğim işlemci ve kasayı. Bana kalıesa idare eder. Açıkçası oyunların neredeyse hepsini oynadım oyun bulamıyorum böyle forumda dolanıp bilgi ediniyorum. PSU'dan geliyor sandım ilk ikisi birbirine aşırı yakın ama oyunu durdurunca anında kesilip başlatınca hemen başladığı için ekran kartından sanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı