RX580 sistemde FiveM oynarken aniden FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

tlhkskln

Centipat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
Kioxia 500 gb
Ekran kartı
RX 580
Anakart
Msi a320m pro vh plus
İşlemci
Ryzen 3 3100
Arkadaşlar FiveM'de yarım saat ile bir saat arası drop yiyorum bütün oyunlarımda akıcı oynuyorum ama FiveM'de bilgisayarım drop yiyor sunucudan mı diye başka sunucuları denedim yine aynı nedenini öğrenebilir miyim?

Anakart MSI A320M Pro vh Plus+

Ekran kartı RX580.

İşlemci Ryzen 3 3100.

SSD 500GB.

RAM 8 GB (tek)

Windows 10.

Arkadaşlar FiveM'de yarım saat ile bir saat arası drop yiyorum bütün oyunlarımda akıcı oynuyorum ama FiveM'de bilgisayarım drop yiyor sunucudan mı diye başka sunucuları denedim yine aynı nedenini öğrenebilir miyim?

Ekran kartı RX580.

İşlemci Ryzen 3 3100.

SSD 500GB.

RAM 8 GB (tek)

Windows 10.

+8 RAM ekle.

İşlemci yetersiz FiveM için.

O işlemci orta düşük ayarlarda rahat oynatır.

Ekran kartı RX580.

İşlemci Ryzen 3 3100.

SSD 500GB.

RAM 8 GB (tek)

Windows 10.
Ram + işlemci yükselt. Eğer yükseltemiyorsan Fps pack ve mod paketi kur drop azalır.

Merhaba. FiveM sorunlu bir platform ancak dropları azaltmak için güçlü bir işlemci kullanmanı öneririm yüzde yüz kesmez ama büyük oranda azaltır ek olarak 8 GB RAM yetersiz.

FPS dropları genellikle RAM yetersizliğinden olur. Sabit düşük FPS işlemci ve ekran kartı kaynaklı olur.

RAM alsam düzelir mi? Kaç GB almalıyım 4 GB alsam yetmez mi FiveM için? Veya 8 GB.

Merhaba. FiveM sorunlu bir platform ancak dropları azaltmak için güçlü bir işlemci kullanmanı öneririm yüzde yüz kesmez ama büyük oranda azaltır ek olarak 8 GB RAM yetersiz.

RAM alsam drop olayı gitmezmi mi veya azalırmı işlemciyi yeni aldım şu an memnunum bir anda drop yiyorum sinir oluyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı