RX580 Nitro+ 4 GB ekran kartı var. Dün undervolt işlemi yaptım, sıcaklıklar iyi oranda azaldı ama GPU kullanımı %100 de stabil olmuyor. Bu daha öncesinde nasıldı veya şu an da normal mi bilemedim. Oyunda hiçbir takılma veya benzeri bir sorun olmuyor, videoda ses takılıyor ama çekerken böyle değildi. Bir sorun yok yani. O videoda öyle olmuş sadece.
Eğer değerlerde sorun yoksa voltajı biraz daha düşürmemin bana faydası olur mu sıcaklık 55 dereceyi geçmiyor stres testlerinde.
Öncelikle oyunu 60 FPS'ye sabitlemişsin yani GPU kullanımını sonuna kadar zorlamamışsın. Bu sebeple ekran kartı ne çok ısınmış ne de zorlanmış. GPU 1340Mhz'de stabil biçimde çalışmış. Stress testi yapmıyorsun ki daimi olarak %100 kullansın. Ben bir sorun göremedim. @narkissos
Öncelikle oyunu 60 FPS'ye sabitlemişsin yani GPU kullanımını sonuna kadar zorlamamışsın. Bu sebeple ekran kartı ne çok ısınmış ne de zorlanmış. GPU 1340Mhz'de stabil biçimde çalışmış. Stress testi yapmıyorsun ki daimi olarak %100 kullansın. Ben bir sorun göremedim. @narkissos
Öncelikle oyunu 60 FPS'ye sabitlemişsin yani GPU kullanımını sonuna kadar zorlamamışsın. 1340Mhz'de stabil biçimde çalışmış. Stress testi yapmıyorsun ki daimi olarak %100 kullansın. Ben bir sorun göremedim. @narkissos