2K 144 Hz için RX 580 yetmez.
OC ile uğraşmayın, o sistemde 5-6 FPS anca fark eder 80-90 FPS alıyorum demişsiniz, monitörü 75Hz'e alın ve 75 FPS'e sabitleyin oynayın. FH4'te yırtılma oluyor monitörün Hz değerinden fazla fps alınca.Birazcık araştırma yaptım ve piyasada 5700XT stoklarda yok şimdilik idare edeceğim OC konusunda nasıl bir yol izlemem gerekir acaba?
OC ile uğraşmayın, o sistemde 5-6 FPS anca fark eder 80-90 FPS alıyorum demişsiniz, monitörü 75Hz'e alın ve 75 FPS'e sabitleyin oynayın. FH4'te yırtılma oluyor monitörün Hz değerinden fazla FPS alınca.
Yakın zamanda 2K monitör alma ihtimalim var onun için OC sormuştum 2K için işlemci ile ekran kartını OC yapacağım soğutucu yükselteceğim ekstra kasa fanı takacağım bunlarla 2K Forza Horizon 4 için yeterli kalır mı acaba 60 FPS aşağıya düşmese yeter benim için. Ekran kartlarına baktım ama ateş pahası olmuş kartların fiyatları 1000 TL'ye aldığım RX580 olmuş 9000 TL MediaMarkt'dan baktım fiyatına 2060 almaya kalksam 10000 TL'ye yakın bir fiyatı var maalesef alma ihtimalim sıfıra yakın o yüzden biraz soğutmaya para harcayıp OC ile idare etmesini umuyorum deneye deneye bakacağım eğer iyi sonuçlar alırsam yazarım tekrar yanıtlarınız için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.