RX580 ve Ryzen 5 1600 sistemde FPS düşme problemi

Feridun Turhal

Hectopat
Benim Ryzen 5 1600 ve RX580 Armor ekran kartlı sistemim var, son 2 haftadır FPS'lerimde düşüş oldu ve drop yemeye başladım, bunun üstüne format attım ve her şeyi yeniden kurdum, güncelledim ve aynı sorunum devam ediyor. Hatta MSI kombustor uygulamasından (GL) MSI-01 testinden 20 FPS alıyorum, bu çok çok altında kalıyor. Neden olabilir?

Evet kurulu, bios en son 17/12/2018 de güncellenmiş gözüküyor ondan olabilir mi?Ondansa nasıl güncellemem gerekir.Anakart msi B450 pro-m2
BIOS önemli abi siz niye güncellemiyorsunuz? Ekran kartını anakarttan farklı bir yere mi takıyorsunuz sanki. BIOS önemli. Güncelleyin derhal.

IMG-20191108-WA0003.jpeg

BIOS önemli abi siz niye güncellemiyorsunuz? Ekran kartını anakarttan farklı bir yere mi takıyorsunuz sanki. BIOS önemli. Güncelleyin derhal.
bu sistemi haziranın sonlarında aldım ve hiç bios güncellemedim bir sorun olamamıştı şimdiye kadar ekran kartı için zaten anakartta tek slot var birde bios nasıl güncelleye bilirim rica etsem biraz bilgi verebilir misiniz?
Hocam BIOSu son sürümüne güncelledim ama hala aynı değeri alıyorum acaba başka bir programdan mı test yapsam bana bunun için öneride bulunabilir misin?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı