RX580 vs GTX1660S

Bütçe
5000
Kardeşim VRAM'ı çok mu önemsiz sanıyorsun? 1-2 sene sonra yeni oyunlar fazla VRAM kullanırsa High oynayacağına mediumda oynayabilirsin. 4 GB VRAM yetersiz bu yüzden. Ama performans bakımından RX 590'dan daha iyi GTX 1660S. NVIDIA fanboyları var konuda GTX 1660S 6 GB olursa alınabilir.

RX580, 1660S'in rakibi bile değil. 6 GB VRAM gayet yeterli.

Arkadaşlar 4GB VRAM diye düşünüp cevap verdim ben çünkü NVIDIA genelde öyle oluyor ve bu 2 kart birbirinin dengi bile değil.RX 5500XT ile rakip olan bir ekran kartı.Ama 1660S 6GB VRAM'mış adam gibi bir dille anlatsanız anlayabilirdim daha erken olarak.GTX 1650S ile karıştırdım ben. MSI GeForce GTX 1650 SUPER GAMING X 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı | ITOPYA

Arkadaşlar 4 GB VRAM diye düşünüp cevap verdim ben çünkü NVIDIA genelde öyle oluyor ve bu 2 kart birbirinin dengi bile değil. RX 5500XT ile rakip olan bir ekran kartı. Ama 1660S 6 GB VRAM'mış adam gibi bir dille anlatsanız anlayabilirdim daha erken olarak.

RX 5500 XT'de 1660S'in rakibi değil. Kartin kaç GB VRAM'i oldugunu dahi bilmeden yorum yapıyorsun. Konustukca batıyorsun.

RX 5500 XT'de 1660S'in rakibi değil. Kartin kaç GB VRAM'i oldugunu dahi bilmeden yorum yapıyorsun. Konustukca batıyorsun.
Kardeşim @Karamurselee gibi insan gibi dille anlatsan anlayabiliriz.RX 5500XT'nin bile olmayabilir hatta benim demek istediğim o seviyelerde birşey.Sen direk linç etmek için okuduğun için anlayamıyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı