RX590 vs GTX1660S

1080P için rahatça yeter. AMD kartlarına uzun vadede daha iyi baktığı için 5600XT iyi bir seçenek olabilir bana göre ama bütçe yoksa 1660 Super de alınabilir, Super serisi başarılı kartlar.
Hocam RTX 4000 serisi ekran kartı ve Ryzen 6000 serisi işlemci çıkar çıkmaz alacağım. O vakte kadar ne önerirsiniz?
Arada gireceksek bence hiç simdilik alma. Hem yeni sistem aklını çeler ben sınav bitimimde aldım direk.
Yok çelmez hocam, daha doğrusu çeldirmezler... 😁 Ne önerirsiniz?

Hocam sorun orada işte vatandaşlık yok olsa atarım mutlaka arkadaşa yardımcı olmak için maksat bir insanın yüzünün gülmesi para pul mal mülk yalan bu dünyadan yüzün gülmeden gidiceksen. Ben bunu 9300H GTX 1650 model laptopu kaybedip 2410M GT520M laptopu kullanırken anladım.

Hocam RTX 4000 serisi ekran kartı ve Ryzen 6000 serisi işlemci çıkar çıkmaz alacağım. O vakte kadar ne önerirsiniz?

Yok çelmez hocam, daha doğrusu çeldirmezler... 😁 Ne önerirsiniz?

Dostum ben AMD ilk defa aldım imzamdakini. Hep NVIDIA kullanmıştım şu zamana kadar. Çok şükür Gaming X soğutması olsun stabilitesi olsun bir kere bile terletmedi. Eğer 590 ile 1660S arasındaysanız kesinlikle NVIDIA alın derim. Ha sonuçta almışken daha adam akıllı alayım derseniz 5600XT kesinlikle önerim olur.
Hocam sorun orada işte vatandaşlık yok olsa atarım mutlaka arkadaşa yardımcı olmak için maksat bir insanın yüzünün gülmesi para pul mal mülk yalan bu dünyadan yüzün gülmeden gidiceksen. Ben bunu 9300H GTX 1650 model laptopu kaybedip 2410M GT520M laptopu kullanırken anladım.
Tanımadığınız birine bu teklifi yapmanız bence çok büyük bir incelik. Saygı duygum size kalbiniz temiz:)

Dostum ben AMD ilk defa aldım imzamdakini. Hep NVIDIA kullanmıştım şu zamana kadar. Çok şükür Gaming X soğutması olsun stabilitesi olsun bir kere bile terletmedi. Eğer 590 ile 1660S arasındaysanız kesinlikle NVIDIA alın derim. Ha sonuçta almışken daha adam akıllı alayım derseniz 5600XT kesinlikle önerim olur.
İleride satıp RTX 4000 serisine bakacağım, yani ömürlük olmayacak. Sanırım 1660 Super'e bakacağım. Mesut Çevik'in videosu da etkiledi beni...
Yok hocam şakasına söyledim, Allah'a şükür kimseye ihtiyacım yok. İstesem 2080TI sistem bile aldırtabilirim ama mantık çerçevesinde düşününce benim ihtiyacımdan fazlasını içeriyorlar. Yine de teşekkür ederim. 😀

Tanımadığınız birine bu teklifi yapmanız bence çok büyük bir incelik. Saygı duygum size kalbiniz temiz:)

Teşekkür ederim hocam hepimiz yapmak isteriz bunu ama imkanımız olmaz kalbinden bir nebze bile olsun iylik yapma isteği geçen herkes temiz kalplidir hocam. ( Sizde )

İleri de satıp RTX 4000 serisine bakacağım, yani ömürlük olmayacak. Sanırım 1660 Super'e bakacağım. Mesut çevik'in videosu da etkiledi beni...

Yok hocam şakasına söyledim, Allah'a şükür kimseye ihtiyacım yok. İstesem 2080 Ti sistem bile aldırtabilirim ama mantık çerçevesinde düşününce benim ihtiyacımdan fazlasını içeriyorlar. Yine de teşekkür ederim. 😀

Hocam 1660 Super sizi idare eder lakin Ultra meraklısı bir insansanız 5600XT alın ve RTX 3000 serisini bekleyin.

Hocam 1660 Super sizi idare eder lakin Ultra meraklısı bir insansanız 5600XT alın ve RTX 3000 serisini bekleyin.
PS4'ten geçiş yapıyorum. Şu an PC'de yeniyim, hatta ilk PC'm olacak bu sistem. O yüzden bu bağımlılığa "şuanlık" sahip değilim. Benim içim en önemli şey sadece BF1'i ultrada 100 FPS'den daha yüksek vermesi. PS4'te çok oynadım ve yer yer 30-40 oluyordu, bazen gözle görülür takılmalar oluyordu(mesela Argonne Forest haritası).

Bu arada hedefim RTX 4000 serisi.

1660 Super BF1 ultarada açar hocam ben 1650 ekran kartıyla Ultra'da oynuyordum 70-80 FPS'de siz tahmini 100 110 civarı FPS alırsınız size tavsiyem oyunu oynarken PC'de v-Sync kapatın sabit 60 FPS olmasın daha yüksek FPS görün.

( PS4 oyunların takılmasının en büyük nedeni HDD sağlığı ve termal macun değişimi gerekmesinden dolayıdır)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı